Libnet.ro
UNICEF

22:00

Gabriela Firea atac la Basescu: Vad ca se practica gandul la cifre Nu ne putem preface ca suntem intr-o perioada normala

Hotnews Hotnews,
 Gabriela Firea atac la Basescu: Vad ca se practica gandul la cifre Nu ne putem preface ca suntem intr-o perioada normala

Gabriela Firea si-a depus, duminica, candidatura pentru un nou mandat la Primaria generala a Capitalei. Aceasta nu a ratat ocazia de a lansa noi atacuri la adresa guvernului, dar si la adresa lui Traian Basescu, si el inscris in cursa pentru Primarie. Firea neaga de asemenea ca Bucurestiul a devenit focar, intrucat, zice ea, multe cazuri sunt venite din afara municipiului. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am facut-o cu gandul la bucuresteni! Oamenii sunt cei mai importanti!

Gabriela Firea si-a depus duminica dupa-amiaza candidatura la Primaria Capitalei. Printre ceilelalti pretendenti la fotoliul de primar al Capitalei se mai numara si Nicusor Dan, sustinut de PNL si USR si Traian Basescu, din partea PMP, ultimul intrat in cursa.

Firea, atac la ministrul Anisie dupa demiterea directorului laserului de la Magurele: Tortura politica in aceste vremuri depaseste orice limita

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lanseaza un atac la adresa ministrului Monica Anisie, dupa ce aceasta a decis revocarea din functie a directorul Institutului de Fizica Nucleara Horia Hulubei, Nicolae Zamfir, institutie care implementeaza in Romania proiectul laserului de la Magurele.

Exclusiv. Sondaj pe Bucuresti. Nicusor Dan, avans considerabil in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, procent extrem de mic

Candidatul dreptei pentru Capitala Nicusor Dan ar reusi sa o invinga pe Gabriela Firea la alegerile locale, obtinand un scor de 46,3%, spre deosebire de candidatul PSD, care ar scoate doar 38,9%, arata un sondaj realizat de INSCOP la comanda PNL. Datele mai arata ca in cazul in care Traian Basescu nu ar candida, votantii sai ar pune stampila pe Nicusor Dan intr-o proportie covarsitoare.

Tudor Chirila o face praf pe Gabriela Firea! A spus tot adevarul despre Primarul Capitalei

Tudor Chirila nu se mai abtine si o face praf pe Gabriela Firea. Ce a spus cunoscutul jurat de la Vocea Romaniei despre primarul general al Capitalei? Fanii artistului l-au felicitat indelung pentru transparenta de care a dat dovada. Tudor Chirila, critici aspre pentru Gabriela Firea Cunoscutul solist de la Vama vine cu critici imense .

Ana Ciceala, despre proiectul propus de Gabriela Firea pentru stimularea donarii de plasma: Este o noua ilegalitate propusa de primarul general

Liderul consilierilor municipali USR, Ana Ciceala, a afirmat ca proiectul propus de primarul Gabriela Firea pentru stimularea financiara a celor care vor dona plasma pentru pacientii Covid-19, este o noua ilegalitate. Ciceala a spus ca legislatia interzice acordarea unei remuneratii pentru donarea de sange si sau a altor componente sanguine. Ea a mentionat ca pentru Gabriela Firea totul se tranzactioneaza contra unor sume de bani.

Gabriela Firea il acuza pe Nicusor Dan ca vrea sa-i aduca pe bucuresteni in stadiul de saracie extrema (VIDEO)

Gabriela Firea PSD), Primarul General al Capitalei, care isi doreste un nou mandat, a declarat ca Nicusor Dan, contracandidatul ei, care este sustinut de PNL-USRPLUS, vrea sa reduca drastic subventiile pentru.

Gabriela Firea il spulbera pe Nicusor Dan: Spune ca pensionarii sunt pomanagii. Cred ca parintii si bunicii nostri nu trebuie umiliti!

Gabriela Firea vine cu acuzatii grave la adresa candidatului sustinut de PNL si USR pentru alegerile locale din Bucuresti Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei sustine ca Dan spune despre pensionari ca sunt pomanagii si totodata creaza probleme investitorilor si dezvoltatorilor din Bucuresti, dandu-i pe acestia in judecata.

Gabriela Firea si-a depus din nou candidatura la Primaria Capitalei

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, si-a depus, duminica, dosarul de candidatura pentru un nou mandat in fruntea Bucurestiului, in cadrul alegerilor locale programate in 27 septembrie, scrie g4media.

Sondaj: Nicusor Dan in pole position in cursa pentru Primaria Capitalei. Ce sanse are Gabriela Firea Profilul votantilor celor doi candidati

Nicusor Dan conduce in preferintele electoratului din Bucuresti, avand prima sansa in cursa cu Gabriela Firea, releva un sondaj Cult Market Research, realizat la comanda Konrad Adenauer, in perioada 23 iulie-7 august.

Gabriela Firea a rabufnit dupa demiterea directorului de Fizica Nucleara de la Magurele: Tortura politica depaseste orice limita!

Gabriela Firea a rabufnit dupa ce directorul institutului de Fizica Nucleara Horia Huluberi-Laserul de la Magurele a fost demis. Primarul general al Capitalei acuza ca tortura politica de acum depaseste orice limita.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )