Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gabriela Firea, masuri privind combaterea ambroziei din Capitala

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, masuri privind combaterea ambroziei din Capitala

Primarul General, Gabriela Firea, i-a convocat astazi, la sediul Primariei Municipiului Bucuresti, in cadrul unui comandament, pe toti factorii responsabili cu implementarea planului de masuri privind. continuă pe Antena3

Gabriela Firea vrea aplicarea amenzilor maxime pentru proprietarii de terenuri care nu starpesc ambrozia. Amenda minima este 750 lei, dar in Bucuresti s-au dat doar 9 amenzi

Primaria Capitalei cere aplicarea amenzii maxime pentru proprietarii care nu-si curata terenurile de ambrozie, a anuntat primarul Gabriela Firea in cadrul unui comandament organizat miercuri de municipalitate. Aproape de finalul sezonului de inflorire, Gabriela Firea a declarat ca legislatia de combatere a ambroziei trebuie imbunatatita, fiindca amenzile sunt prea mici, motiv pentru care rezultatele de combatere a plantei nu sunt cele asteptate. Totusi, potrivit primarului general, in Bucuresti au fost aplicate 43 de avertismente si 9 amenzi. in total, in domeniul privat au fost identificate 347 terenuri cu ambrozie de catre primariile de sector.

Vestea pe care au primit-o copiii in prima zi de scoala de la Primarul Capitalei, Gabriela Firea

Intr-o postare pe Facebook, edilul general anunta ca a semnat cu reprezentantul Trustului de Cladiri Metropolitane Bucuresti, Mihai Corbu, contractul privind realizarea lucrarilor de supralargire a bulevardului Prelungirea Ghencea, contract in valoare de aproximativ 73,5 milioane de euro fara TVA, costul total al proiectului fiind de aproximativ 122 de milioane de euro. Ce veste au .

Gabriela Firea vrea sa il faca cetatean de onoare al Capitalei pe Mugur Isarescu

Guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu ar putea deveni cetatean de onoare al Capitalei, potrivit unei propuneri lansate chiar de primarul Gabriela Firea.

Gabriela Firea, anunt asteptat de toti bucurestenii: Nu am renuntat la ideea gratuitatii la transportul STB

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca nu a renuntat la ideea gratuitatii pentru mijloacele de transport in comun ale STB. intrebata de jurnalisti cu prilejul prezentei sale la Scoala.

VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala. Motivul halucinant pentru care i s-a aplicat corectia

O adolescenta a fost batuta intr-un parc din Capitala. Imaginile au fost postate pe Facebook. Motivul pentru care i s-a aplicat corectia este halucinant. VIDEO VIDEO Adolescenta batuta, intr-un parc din Capitala O adolescenta a fost lovita cu pumnii si cu picioarele, apoi tarata de par prin Parcul Morarilor din cartierul Pantelimon. Scenele, la care .

Politistii din Capitala i-au aratat unui sofer de ca nu e smecher cu bolid

Politistii din Capitala i-au aratat unui sofer de ca nu e smecher cu bolid. Proprietarul masinii de lux a lasat-o parcata in intersectia de la Piata Unirii si a plecat sa isi rezolve problemele, dar politistii si oamenii de la Primarie au fost pe faza si i-au pus-o pe platforma, apoi au dus-o in .

Primele informatii despre starea de sanatate a lui Mario Iorgulescu. Cum se simte fiul presedintelui de la LPF, dupa accidentul rutier din Capitala

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui de la Liga Profesionista de Fotbal LPF), se afla internat, in stare grava, la Spitalul Elias din Capitala. Reprezentantii institutiei au facut primele declaratii despre starea de sanatate a tanarului de 24 de ani, dupa ce acesta a ajuns de urgenta pe mana medicilor, in urma unui accident grav rutier din .

FOTOREPORTAJ Cum a fost in prima zi de scoala pentru elevii de la Ferdinand I din Capitala, unde a mers Klaus Iohannis

In prima zi a anului scolar 2019-2020, curtea scolii Ferdinand I din Capitala s-a aglomerat de la prima ora a diminetii. Elevii si parintii sunt legitimati de angajati ai SPP, la intrarea in curtea scolii, pentru ca invitatul special este presedintele Klaus Iohannis. Ne-au cerut datele de mai demult ca sa putem intra in curtea scolii. Dupa 9. 30 nu mai intra nimeni prin poarta din fata, ne spune una dintre mamele care si-a insotit copilul la scoala. Parintii se grabesc sa prinda un loc la umbra. Sunt cateva sute de persoane in curtea scolii, copii, parinti, bunici, profesori si SPP-isti.

Accident grav pe Bulevardul Aviatorilor din Capitala. Un motociclist s-a izbit violent de o masina

Accident grav, miercuri dupa-amiaza, pe Bulevardul Aviatorilor. Un motociclist s-a izbit violent de o masina. Din primele informatii, autoturismul din fata motociclistului ar fi franat brusc, iar motociclistul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )