Libnet.ro
UNICEF

01:05

GALERIE FOTO Cele mai importante momente din viata Regelui Mihai I

Hotnews Hotnews,
 GALERIE FOTO Cele mai importante momente din viata Regelui Mihai I

Regele Mihai este un simbol, unicul supravietuitor dintre sefii de stat europeni din Al Doilea Razboi Mondial, care a lasat in urma sa in imagini o intreaga istorie. Regele Mihai a anuntat miercuri ca este grav bolnav si ca se retrage din viata publica Hotnews. ro va prezinta in continuare o galerie foto in care sunt prezentate cele mai importante momente din viata Regelui. continuă pe Hotnews

Clipul zilei: Cele mai bune momente la Oscar 2016

Cele mai bune momente ale Oscarurilor.

Femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, adorata de Giorgio Armani

Daniela Aciu, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, este adorata de Giorgio Armani. Cariera modelului roman este in plina ascensiune, dovada fiind numarul mare de prezentari de moda din ultima perioada. Cele mai importante case de moda s-au batut pentru ca romanca sa defileze pe podium. Armani, Roberto Cavalli, Ermano Scervino si Zuhair Murda sunt doar cateva dintre marile nume pentru care a prezentat Daniela.

Top cele mai puternice pasapoarte din lume: stiai in cate tari poti intra fara viza?

Pasaportul este cea mai importanta parola pentru a deschide poarta calatoriilor in lume, de care ne bucuram mai mult sau mai putin in functie de tara in care suntem cetateni. Iata, deci, care sunt cele mai puternice pasapoarte din lume si.

Romania a facut cele mai mari progrese din UE privind conectivitatea la internet

Tara noastra face parte din grupul statelor europene care sunt intr-o faza de recuperare a decalajelor digitale, inregistrand cele mai mari progrese in domeniul conectivitatii la internet, potrivit unui raport al Comisiei Europene privind evolutia statelor membre UE in domeniul digital si prezentat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale MCSI).

FOTO: Oscar 2016: Leonardo diCaprio, cel mai bun actor. Vezi lista completa a castigatorilor si topul celor mai importante momente

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar a avut loc, duminica noaptea, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood.

Oscar 2016. Momente care au marcat gala celor mai importante premii: Angelina Jolie si-a sarutat fratele, iar un barbat dezbracat a intrerupt un discurs VIDEO

Oscar 2016. Criticile formulate de Michael Moore la adresa presedintelui american George W. Bush, sarutul pasional dintre Angelina Jolie si fratele ei si interdictia la care a fost supus Roman Polanski se numara printre cele mai inedite momente din istoria Oscarurilor, potrivit presei internationale, citate de Mediafax.

Cele mai fierbinti zone din Capitala: peste 7.000 de locuinte vor fi livrate in 2016

Prima Casa a fost in anii de dupa criza financiara un adevarat catalizator pentru relansarea segmentului rezidential. Accesul facil la finantare ipotecara a populatiei prin Prima Casa a incurajat astfel diferiti dezvoltatori imobiliari sa deruleze o.

Oscar 2016. Cele mai bune si cele mai proaste momente: Chris Rock a facut dreptate pentru actorii de culoare si discursul penibil al actritei Stacey Dash

Oscar 2016. Chris Rock, gazda premiilor Oscar 2016, a tinut in priza audienta cu glumele sale despre diversitatea de la Hollywood. Pe langa acesta, un moment stanjenitor a avut-o in centru pe Stacey Dash care a oferit un discurs confuz.

Cele mai bune zece filme ale tuturor timpurilor

Revista britanica Sight and Sound si-a propus un plan ambitios: sa afle care sunt cele mai bune filme din istorie, bazandu-se pe raspunsurile a 358 de nume importante din lumea cinematografiei precum: Quentin Tarantino, Martin Scorsese, Woody Allen, Francis Ford Coppola si multi alti regizori si actori care au un cuvant de spus in aceasta industrie.

Cele mai scumpe 10 orase din lume: locurile cu cele mai mari chirii pentru locuinte si birouri

Un index ce masoara costul chiriilor atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru birouri, ne dezvaluie care sunt cele mai scumpe orase din lume.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )