Libnet.ro
UNICEF

15:00

George Simon (AUR), despre negocierile pentru noul guvern: O cacealma! Vom initia suspendarea lui Iohannis

Antena3 Antena3,
George Simon (AUR), despre negocierile pentru noul guvern: O cacealma! Vom initia suspendarea lui Iohannis

George Simion spune ca presedintele Klaus Iohannis da din nou dovada de dispret fata de votul romanilor. Copresedintele AUR spune din nou ca daca PSD nu va initia suspendarea presedintelui, o va face Alianta pentru Unirea Romanilor. Si asta in conditiile in care numirea si negocierea guvernului Citu este considerata o cacialma. continuă pe Antena3

KELEMEN HUNOR, DESPRE CONSULTARILE PENTRU NOUL CABINET: Nu exista discutii legate de pozitii, de functii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, astazi, pentru Agerpres, ca nu exista discutii legate de ocuparea unor pozitii sau functii in viitorul executiv, intalnirea de la Palatul Cotroceni fiind una informala, la invitatia sefului statului, legata de posibilitatea constituirii unei majoritati parlamentare.

Ludovic Orban, despre noul guvern: Nu infiintam ministere pentru portofolii. Sa fie maxim 18 ministere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca noul guvern ar trebui sa aiba maxim 18 ministere si sa nu fie infiintate unele noi doar pentru ca toate fortele politice sa aiba multe portofolii.

PNL incepe negocierile pentru formarea noii majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern

Partidul National Liberal incepe, joi, negocierile pentru formarea unei majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern. in acest sens, liberalii vor discuta cu reprezentantii Aliantei USR-PLUS, cu cei.

Discutiile oficiale pentru viitorul Guvern vor fi initiate sambata

PNL, Alianta USR-PLUS si UDMR vor demara sambata negocierile pentru formarea unui majoritati parlame.

Iohannis: Noul Guvern care urmeaza a fi constituit va avea ca principal obiectiv reconstructia Romaniei si consolidarea statutului tarii de partener de incredere al UE

Presedintele Klaus Iohannis a participat marti la o intrevedere, in format de videoconferinta cu ambasadorii statelor membre ale UE acreditati la Bucuresti, cu prilejul reuniunii traditionale semestriale organizate de Germania. Seful statului le-a transmis diplomatilor ca noul Guvern care urmeaza a fi constituit va avea ca principal obiectiv reconstructia Romaniei si consolidarea statutului tarii noastre de partener de incredere al UE .

Boris Johnson merge la Bruxelles, dupa ce negocierile pentru acordul comercial post-Brexit s-au impotmolit din nou

Prim-ministrul Regatului Unit, Boris Johnson, se va deplasa la Bruxelles in cursul acestei saptamani pentru a se intalni cu presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in contextul unui nou blocaj in ce priveste negocierile pentru un acord comercial post-Brexit, relateazp, conform AFP.

Pentagonul va administra vaccinul pentru noul coronavirus al Pfizer unui numar de peste 2 milioane de angajati

Pentagonul a anuntat, miercuri, primele sale masuri de distribuire si administrare a vaccinului pentru noul coronavirus al Pfizer, unui numar de peste 2 milioane de militari activi, rezervisti si angajati civili din sectorul apararii, care vor include livrarea a 44. 000 de doze cel mai devreme saptamana viitoare, relateaza CNBC.

George Simion (AUR): Cerem demisia guvernului Orban pentru ca a fraudat votul si 100.000 de romani n-au putut vota

Liderul AUR George Simion a declarat, duminica, la Antena 3, ca guvernul Orban trebuie sa isi dea demisia, pentru faptul ca 100. 000 de romani din diaspora ar fi fost impiedicati sa voteze si pentru faptul ca 14. 000 de voturi prin corespondenta au disparut.

George Simion (AUR): Avem o problema cu UDMR si credem ca n-ar trebui sa fie in Parlament

Alianta pentru Unirea Romanilor, AUR, partidul nou intrat in Parlament, si-a definit deja adversarul natural: UDMR.

NEGOCIERI PENTRU VIITORUL GUVERN: USR PLUS va cere Ministerul Finantelor sau Ministerul Justitiei, desfiintarea Ministerului Fondurilor Europene si rescrierea PNRR

Alianta USR PLUS va cere in negocierile cu PNL si UDMR pentru formarea viitorului guvern un minister avizator, adica fie Ministerul Finantelor, fie Ministerul Justitiei, au declarat pentru G4Media. ro surse politice. Cele doua ministere sunt esentiale pentru ca ele avizeaza toate actele adoptate de guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )