Libnet.ro
UNICEF

01:05

Google a publicat TOP 10 cele mai proaste idei pentru PAROLE

Antena3 Antena3,
Google a publicat TOP 10 cele mai proaste idei pentru PAROLE

Cel mai bun prieten al omului face o treaba perfecta cand vine vorba de protectia casei. Dar se pare ca tot cel mai bun prieten al omului este si cea mai proasta alegere cand vine vorba de protectie datelor din . continuă pe Antena3

VIDEO Top 10 cele mai bune piese hip-hop din toate timpurile, recomandate de revista Rolling Stone

Cele mai bune melodii hip-hop pot sa starneasca energie si entuziasm, furie si nelamurire sau intrebari cu privire la societate si traditii. O piesa rap de doar trei minute poate sa fie considerata un indemn la actiune, avand puterea de a declansa o revolutie.

Top 10 cele mai fiabile masini second-hand in 2013

Compania britanica Warranty Direct realizeaza in fiecare an un top al celor mai fiabile masini second-hand din Marea Britanie.

Special ADPM! Madonna- Top 10 cele mai bune clipuri!

Dupa prestatia ei de la Super Bowl, Madonna este starul saptamanii! Clipurile Madonnei spun, fiecare in parte, o poveste spectaculoasa si au reusit sa starneasca controverse si sa darame bariere. Iata topul celor mai bune videoclipuri lansate de Regina Muzicii Pop! Continue reading .

Top 10: cele mai neprietenoase orase din lume

Vacantele ar trebui sa lase amintiri frumoase, insa sunt locuri care surprind neplacut. Iata 10 orase considerate cele mai neprietenoase din lume, potrivit unui sondaj realizat de Conde Nast Travel , pe baza raspunsurilor cititorilor.

Top 5 cele mai profitabile companii din Brasov

Cele cinci firmne au raportat, impreuna, un castig de 113 milioane de euro si o cifra de afaceri de 1,5 miliarde de euro.

TOP 10 Cei mai mari impostori din istorie

De-a lungul istoriei, din antichitate si pana in zilele noastre, au existat nenumarate persoane care au sustinut ca sunt imparati, printese pierdute, regi disparuti sau simpli duci.

Romanii au aproape cele mai mici salarii minime din UE. Vezi un top al castigurilor din Uniune

Romania are printre cele mai mici salarii minime din Uniunea Europeana. Singurii care castiga mai putin ca noi sunt vecinii bulgari, potrivit datelor furnizate de EUROSTAT. in Romania, salariul minim este de 179.

Cele mai frumoase sosele europene si cele mai bune masini pentru ele: Transfagarasan este pe lista

Sunt sosele care te duc la destinatie si sosele care sunt destinatia, scriu jurnalistii americani de la details. com care au numit si Transfagarasanul in top cinci cele mai frumoase drumuri europene. Ce masini ar conduce americanii pe aceste sosele.

Vezi aici care sunt cele mai bune 10 hituri ale lui Katy Perry!

Mai e foarte putin timp pana cand vom asculta in premiera noul single al artistei, Roar, iar in aproximativ doua luni si jumatate ne vom delecta cu intreg albumul Prism. Noul proiect al cantaretei evidentiaza o schimbare majora in stilul sau. One Of The Boys si Teenage Dream, primele sale doua albume, ne prezentau o .

Alimentatie bebelusi: Cele mai mari 5 frustrari in hranirea bebelusilor

Cand vine vorba despre hranirea si alimentatia bebelusilor, parintii se pot confrunta cu multe probleme. De la cele mai simple, precum refuzul mancarii, in primele luni de viata, pana la mofturile la fiecare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )