Libnet.ro
UNICEF

19:15

Top 5 cele mai profitabile companii din Brasov

Adevărul Adevărul,
Top 5 cele mai profitabile companii din Brasov

Cele cinci firmne au raportat, impreuna, un castig de 113 milioane de euro si o cifra de afaceri de 1,5 miliarde de euro. continuă pe Adevărul

Top 10: cele mai neprietenoase orase din lume

Vacantele ar trebui sa lase amintiri frumoase, insa sunt locuri care surprind neplacut. Iata 10 orase considerate cele mai neprietenoase din lume, potrivit unui sondaj realizat de Conde Nast Travel , pe baza raspunsurilor cititorilor.

Platim printre cele mai mici tarife din UE la apelurile mobile nationale

Romania are unele dintre cele mai mici preturi din Uniunea Europeana la apelurile nationale pe telefoanele mobile, cu un tarif mediu pe minut de 2,2 eurocenti, fiind depasita doar de Lituania, cu 1,9 eurocenti, releva o analiza a Comisiei Europene, care atrage atentia asupra diferentelor considerabile intre tarifele pentru apelurile mobile interne la nivelul blocului comunitar.

Top 10 cele mai fiabile masini second-hand in 2013

Compania britanica Warranty Direct realizeaza in fiecare an un top al celor mai fiabile masini second-hand din Marea Britanie.

VIDEO Top 10 cele mai bune piese hip-hop din toate timpurile, recomandate de revista Rolling Stone

Cele mai bune melodii hip-hop pot sa starneasca energie si entuziasm, furie si nelamurire sau intrebari cu privire la societate si traditii. O piesa rap de doar trei minute poate sa fie considerata un indemn la actiune, avand puterea de a declansa o revolutie.

TOP 10 sportive cu cele mai mari venituri din lume. Castigurile unora o sa va uimeasca!.

Femeile din SUA castiga doar 77% din sumele care intra in conturile barbatilor, conform Biroului american de Recensamant, iar diferentele sunt mult mai mari atunci cand vorbim despre lumea sportului. O baschetbalista din WNBA castiga maximum 107. 000 de dolari pe sezon, in timp ce Kobe Bryant va castiga 30,5 milioane de dolari la Los Angeles Lakers in sezonul viitor, conform forbes. com. Singurul sport in care femeile castiga la fel de mult ca barbatii este tenisul. Din galeria foto de mai sus .

Special ADPM! Madonna- Top 10 cele mai bune clipuri!

Dupa prestatia ei de la Super Bowl, Madonna este starul saptamanii! Clipurile Madonnei spun, fiecare in parte, o poveste spectaculoasa si au reusit sa starneasca controverse si sa darame bariere. Iata topul celor mai bune videoclipuri lansate de Regina Muzicii Pop! Continue reading .

Cele mai tari plaje urbane: in ce orase europene te poti relaxa pe sezlong

Desi orasele si plajele nu au multe in comun, atunci cand nisipul, umbrelutele si relaxarea isi fac aparitia in mediul urban multi turisti sunt atrasi. Iata care sunt cele mai frumoase plaje din orasele europene, scrie CNN .

Cele mai frumoase sosele europene si cele mai bune masini pentru ele: Transfagarasan este pe lista

Sunt sosele care te duc la destinatie si sosele care sunt destinatia, scriu jurnalistii americani de la details. com care au numit si Transfagarasanul in top cinci cele mai frumoase drumuri europene. Ce masini ar conduce americanii pe aceste sosele.

TOP 10 Cei mai mari impostori din istorie

De-a lungul istoriei, din antichitate si pana in zilele noastre, au existat nenumarate persoane care au sustinut ca sunt imparati, printese pierdute, regi disparuti sau simpli duci.

Cele mai populare branduri FMCG pe Facebook: primul poate umple 1.300 de stadioane National Arena cu fanii sai

Brandurile din industria bunurilor de larg consum detin unele dintre cele mai populare pagini din reteaua de socializare Facebook, primele zece marci insumand peste 250 de milioane de fani, arata datele Socialbakers .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )