Libnet.ro
UNICEF

15:15

Grosjean, cel mai rapid in primele antrenamente din Abu Dhabi

Online Sport Online Sport,
Grosjean, cel mai rapid in primele antrenamente din Abu Dhabi

Pilotul francez Romain Grosjean a stabilit, vineri dimineata, cel mai bun timp in sesiunea de antrenamente libere care a deschis Marele Premiu din Abu Dhabi. continuă pe Online Sport

Cel mai mare diamant portocaliu din lume este scos la licitatie

Cel mai mare diamant portocaliu din lume, cu o valoare cuprinsa intre 17 si 20 de milioane de dolari, va fi scos la licitatie pe 12 noiembrie, la Geneva, de casa Christie039;s, informeaza AFP.

Taxele ne omoara: firmele romanesti au cel mai mare numar de plati din UE

In zona taxelor, firmele din Romania au cel mai mare numar de plati din UE, respectiv 39 pe an, si au nevoie de 200 de ore pentru a se achita de aceste obligatii, cu o rata totala de taxare de 42,9% din profit.

Paradoxul economiei americane: Pe fondul crizei bugetare, deficitul public a atins cel mai redus nivel de la criza din 2008

Un paradox american: reducerea deficitului public a atins o amploare fara precedent in ultima jumatate de secol, dar nu pe fondul unei reale vointe politice a administratiei, ci a crizei bugetare, scrie AFP.

LIVE Calificarile Marelui Premiu din Abu Dhabi (15:00)

Onlinesport. ro transmite live text, sambata dupa-amiaza, de la ora 15:00 calificarile Marelui Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi.

HOT! Smiley lanseaza Acasa, cel mai personal videoclip din cariera!

Se spune ca Acasa e acolo unde ti-e inima, iar Smiley pare sa reconfirme aceasta veche zicala in videoclipul realizat pentru Acasa, piesa care da numele noului sau album. Realizat de HaHaHa Video Production, videoclipul il plaseaza pe Smiley in mijlocul lui nicaieri, tragand hotarat un carucior catre o destinatie numai de el stiuta. Artistul .

Pregatiri intense pentru cel mai important eveniment muzical al anului. Mii de oameni, asteptati la concertul Mozart Rocks

Filarmonica Oltenia Craiova se pregateste intens pentru cel mai important eveniment muzical al anului. Mii de oameni sunt asteptati astazi la concertul Mozart Rocks, o adaptare rock a muzicii compozitorului.

Oficial: Noul Nexus 5 este cel mai nou smartphone supravegheat de Google [VIDEO]

Dupa lungi valuri de speculatii, astazi a fost anuntat oficial cel mai nou terminal creat de Google cu LG, este vorba de Nexus 5. Fara nici un fel de surle si trambite, gigantul din Mountain View a mai creat astazi un sub domeniu foarte usor de retinut. Este vorba de www. google. com/nexus/5. In asta a constat lansarea celui mai nou aparat creat de LG impreuna cu Google. Din multe puncte de vedere, acesta se bazeaza pe un alt smartphone foarte competent [].

Discurs de 6 minute pentru 22 mil. euro: de ce a venit cel mai puternic om din Coca-Cola la Ploiesti

Muhtar Kent, cel care conduce Coca-Cola, cel mai mare producator de sucuri din lume, un business de 48 mld. dolari, a inaugurat o investitie de 22 mil. euro la Ploiesti, unde compania detine cea mai mare fabrica din sud-estul Europei. Intr-un discurs.

Allview a lansat cel mai scump smartphone din gama, un model cu ecran de 5 inch, camera de 13 MP si pret de 1.600 lei

Brasovenii de la Allview au lansat joi smartphone-ul X1 Soul care, la pretul de 1. 599 lei devine cel mai scump din gama, apropiindu-se ca pret, dar si ca specificatii, de marcile consacrate. Telefonul are ecran de 5 inch, 2 GB RAM si 129 grame greutate. Compania estimeaza ca va vinde pana la final de an circa 2. 500 de unitati.

Statele Unite au inregistrat in anul fiscal 2013 cel mai redus deficit bugetar incepand din 2008

SUA a inregistrat in anul fiscal 2013, ce s-a incheiat la sfarsitul lunii septembrie, cel mai mic deficit bugetar incepand din 2008, de 680 miliarde dolari, relateaza CNN. Deficitul bugetar din acest an este.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )