Libnet.ro
UNICEF

15:15

Pregatiri intense pentru cel mai important eveniment muzical al anului. Mii de oameni, asteptati la concertul Mozart Rocks

Antena3 Antena3,
Pregatiri intense pentru cel mai important eveniment muzical al anului. Mii de oameni, asteptati la concertul Mozart Rocks

Filarmonica Oltenia Craiova se pregateste intens pentru cel mai important eveniment muzical al anului. Mii de oameni sunt asteptati astazi la concertul Mozart Rocks, o adaptare rock a muzicii compozitorului. continuă pe Antena3

BASCHET Steaua are programat sambata cel mai important meci al sezonului

Sambata e o zi importanta pentru echipa de baschet a Stelei, ros-albastrii avand programat cel mai important meci din Liga Nationala, cu CSU Asesoft, de la ora 19:40.

Victor Ponta la inaugurarea de la Arctic Gaesti: Turcia, cel mai important partener al Romaniei din afara UE

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Arctic Gaesti, firma detinuta de grupul turc Arcelik, ca Turcia este cel mai important partener al Romaniei din afara Uniunii Europene.

Victor Ponta, la inaugurarea de la Arctic Gaesti: Turcia, cel mai important partener al Romaniei din afara UE

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Arctic Gaesti, firma detinuta de grupul turc Arcelik, ca Turcia este cel mai important partener al Romaniei din afara Uniunii Europene.

James Blake a pus mana pe trofeul Mercury, pentru cel mai bun album

James Blake a fost numit castigatorul prestigiosului premiu Barclaycard Mercury pentru albumul Overgrown. Absolvent al colegiului Goldsmiths, Blake a fost nominalizat anterior la premiul pentru cel mai bun album de debut, invingand-o in cele din urma pe favorita caselor de pariuri, Laura Mvula, dupa cum noteaza Daily Mail.

Un barbat a fost gasit MORT langa cel mai nou mall din Bucuresti.

Un barbat in varsta de 69 de ani a fost gasit mort pe strada langa cel mai nou mall din Capitala, situat in cartierul Floreasca. Cadavrul a fost gasit marti, in jurul orei 12. Un trecator a sunat la 112. Potrivit Politiei Capitalei, barbatul prezinta urme de violenta. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri sub coordonarea unui procuror criminalist.

Discurs de 6 minute pentru 22 mil. euro: de ce a venit cel mai puternic om din Coca-Cola la Ploiesti

Muhtar Kent, cel care conduce Coca-Cola, cel mai mare producator de sucuri din lume, un business de 48 mld. dolari, a inaugurat o investitie de 22 mil. euro la Ploiesti, unde compania detine cea mai mare fabrica din sud-estul Europei. Intr-un discurs.

Animax - Cel Mai Promitator Brand Romanesc Editia a IV-a

Seed Consultants si-a desemnat ieri castigatorul celei de-a IV-a editii a programului Cel Mai Promitator Brand Romanesc - lantul de magazine pentru animale, Animax. Pentru acest brand Seed va dezvolta.

HOT! Smiley lanseaza Acasa, cel mai personal videoclip din cariera!

Se spune ca Acasa e acolo unde ti-e inima, iar Smiley pare sa reconfirme aceasta veche zicala in videoclipul realizat pentru Acasa, piesa care da numele noului sau album. Realizat de HaHaHa Video Production, videoclipul il plaseaza pe Smiley in mijlocul lui nicaieri, tragand hotarat un carucior catre o destinatie numai de el stiuta. Artistul .

Cel mai bogat roman divorteaza. Miza partajului, averea de peste un miliard de euro.

Cel mai bogat roman, miliardarul Ioan Niculae, nu s-a impacat cu Domnita Niculae, cei doi continuand procedurile de divort, miza fiind jumatate din averea estimata la 1,1 miliarde de dolari, potrivit estimarilor Forbes. Patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu a intentat divortul fata de sotia sa in 6 noiembrie 2012, iar in 17 mai 2013, sotia miliardarului a intentat actiune pentru partaj. La termenul din 18 septembrie, magistratii le-au cerut sotilor Niculae sa gaseasca un mod de a se impaca .

Taxele ne omoara: firmele romanesti au cel mai mare numar de plati din UE

In zona taxelor, firmele din Romania au cel mai mare numar de plati din UE, respectiv 39 pe an, si au nevoie de 200 de ore pentru a se achita de aceste obligatii, cu o rata totala de taxare de 42,9% din profit.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )