Libnet.ro
UNICEF

12:00

Guvernatorii celor mai afectate state din SUA spun ca este prea devreme pentru ridicarea carantinei, desi Donald Trump cere repornirea economiei

B1 B1,
Guvernatorii celor mai afectate state din SUA spun ca este prea devreme pentru ridicarea carantinei, desi Donald Trump cere repornirea economiei

Guvernatorii celor mai afectate state SUA au intrat intr-un clinci cu presedintele Donald Trump, in conditiile in care liderul de la Casa Alba sustine ca acestia detin suficiente teste pentru coronavirus si c. continuă pe B1

Micutzu, in topul celor mai populare podcasturi din lume, pe lista cu Joe Rogan, Mike Tyson si nu numai

Micutzu a intrat de curand in topul celor mai populare podcasturi din lume, distribuite prin intermediul YouTube. in episodul care i-a facilitat ascensiunea, l-a avut invitat pe Mihai Bendeac. La.

Romania a intrat pe harta zonelor celor mai afectate de Covid-19 din Europa. La 100.000 de oameni sunt asigurati doar 225 de medici

Revista franceza Le Grand Continent a publicat un studiu privind raspandirea SARS-CoV-2 pe continent. Analiza a fost facuta de Observatoire du Covid-19, din Groupe detudes geopolitiques din Paris, si face referire si la situatia din Romania.

CORONAVIRUS |Marcel Vela anunta emiterea Ordonantei Militare nr. 9: Se prelungeste suspendarea zborurilor dintre Romania si mai multe state din zona rosie. Se elimina interdictia exportului de cereale (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut apel la romani sa respecte restictiile impuse de autoritati in perioada Pastelui. Totodata, seful MAI a anuntat emiterea unei noi Ordonante Militare, a.

CORONAVIRUS: G20 a decis suspendarea temporara a platii datoriilor celor mai sarace tari

Tarile din G20 au decis miercuri sa suspende temporar plata datoriilor celor mai sarace tari pentru a le ajuta sa faca fata pandemiei noului coronavirus, informeaza AFP si dpa.

Primele cazuri de coronavirus la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: o asistenta si doi pacienti

O asistenta medicala si doi pacienti de la Institutul Fundeni sunt infectati cu coronavirus. Pacientii au fost transferati la spitale dedicate tratarii pacientilor cu COVID-19, iar asistenta, asimptomatica, a fost internata la Fundeni. Cazurile COVID-19 inregistrate la Fundeni nu pun in pericol activitatea Institutului, dau asigurari reprezentantii celui mai mare spital din Romania.

Wizz Air anunta ca mai multe rute din Romania raman suspendate

Compania aeriana low-cost Wizz Air a anuntat vineri ca mai multe rute din Romania raman suspendate, astfel ca zborurile spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie.

Wizz Air: Mai multe rute din Romania raman suspendate

Compania aeriana Wizz Air a anuntat vineri ca mai multe rute din Romania raman suspendate: cele spre Franta si Germania sunt suspendate pana pe 3 mai, iar rutele spre Olanda, Elvetia si Marea Britanie raman suspendate pana pe 30 aprilie.

Cea mai mare universitate din tara anunta admitere online

Cea mai mare universitate din Romania - Universitatea Babes-Bolyai UBB) din Cluj-Napoca - anunta ca admiterea si examenele de finalizare a studiilor de licenta si master vor fi organizate online. Candidatii se vor putea inscrie tot online, iar documentele originale vor fi prezentate la inceperea anului universitar.

Dragoste in vremea pandemiei: o minora din Cluj a fugit la iubitul ei intr-una dintre cele mai afectate localitati cu COVID-19 din Ardeal

O minora de 17 de ani din Cluj a plecat de acasa si nu s-a mai intors. Parintii au anuntat Politia, iar dupa trei zile tanara a fost gasita: fusese la iubitul sau din comuna Reteag, localitatea unde s-a indentificat un focar de COVID-19.

Medic roman renumit din SUA: Acesta este medicamentul care a dat cele mai bune rezultate impotriva COVID-19

Medicul Ion Alexie, specialist in boli infectioase intr-un spital din Nevada, SUA, a vorbit, vineri, la Antena 3, despre cele mai noi date pe care le-au adunat medicii si oamenii de stiinta despre noul coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )