Libnet.ro
UNICEF

06:30

Guvernul pregatit de PSD, cu Alexandru Rafila ca premier. Cine sunt viitorii ministri

Antena3 Antena3,
Guvernul pregatit de PSD, cu Alexandru Rafila ca premier. Cine sunt viitorii ministri

PSD a conturat deja guvernul Rafila, astfel ca social-democratii au pregatit variante pentru fiecare minister. Finantele ar urma sa fie conduse de Cristian Socol, iar Ministerul Sanatatii, de profesorul Adrian Streinu-Cercel. continuă pe Antena3

Ciolacu: Merg la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala Rafila e in izolare, nu stiu daca are test COVID pozitiv

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara ca va merge luni la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis pentru formarea noului guvern cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern de uniune nationala. El a spus ca va merge singur la Cotroceni, pentru ca Rafila este in continuare in izolare, sotia acestuia avand COVID-19. Ciolacu a anuntat ca va informa liderii europeni in legatura cu modul in care presedintele Klaus Iohannis ignora Constitutia.

Marcel Ciolacu: PSD merge la Cotroceni cu propunerea Alexandru Rafila premier si guvern PSD minoritar sau guvern de uniune nationala

Liderul PSD Marcel Ciolacu a confirmat, joi, ca va participa la consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, la inceputul saptamanii viitoare. Ciolacu spune ca Iohannis ar trebui sa accepte varianta unui guvern minoritar PSD sau a unui guvern de uniune nationala in care premierul este dat de PSD, castigatorul alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

Guvernul Rafila care nu va fi niciodata. Ce ministri a pregatit PSD

Desi a castigat alegerile, PSD nu poate strange o majoritate parlamentara, asadar are sanse infime sa ajunga la guvernare. Totusi, liderii PSD au schitat ciorna unui Executiv social-democrat. Propunerea de premier este medicul Alexandru Rafila, insa delegatia PSD ar putea absenta de la Cotroceni.

Marcel Ciolacu: Alexandru Rafila, propunerea PSD de premier (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat PSD), a declarat, miercuri seara, ca il va propune pe Alexandru Rafila ca premier. Vom merge la Cotroceni cu domnul profesor doctor Alexandru Rafila la.

Dincu: Daca va accepta propunerea PSD de a fi premier, Alexandru Rafila ar fi o varianta de nerefuzat

Daca profesorul Alexandru Rafila ar accepta sa fie premier, ar fi o propunere de nerefuzat, pentru ca suntem in mijlocul unei crize pandemice, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu. Acesta a precizat ca Alexandru Rafila nu a fost confirmat in forul statutar.

PSD a validat ca Alexandru Rafila sa fie propunerea de premier de la Cotroceni

Consiliul Politic National al PSD a validat, cu unanimitate de voturi, ca Alexandru Rafila sa fie propunerea de premier pe care social-democratii o vor inainta la consultarile de la Cotroceni, din 14 decembrie, au declarat surse din partid, pentru News. ro.

Surse: Alexandru Rafila, validat de PSD pentru a fi propunerea de premier cu care partidul merge la Cotroceni

Consiliul Politic National al PSD a validat, cu unanimitate de voturi, ca Alexandru Rafila sa fie propunerea de premier pe care social-democratii o vor inainta la consultarile de la Cotroceni, care vor avea loc luni, au declarat surse politice pentru Adevarul.

Profesorul Alexandru Rafila, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea de sanatate a candidatului PSD la functia de premier al Romaniei

Profesorul Alexandru Rafila a fost depistat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Reprezentantul Romaniei la OMS se afla in izolare, dupa ce sotia s-a a fost confirmata cu COVID-19, in urma cu cateva.

CIOLACU: Mergem la Cotroceni cu Alexandru Rafila propunere de premier

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la Digi24 ca Partidul Social Democrat va merge la consultarile de la Cotroceni cu o propunere de premier in persoana lui Alexandru Rafila.

Ultima ora. Medicul Alexandru Rafila a intrat in izolare. Vestea crunta pe care reprezentantul Romaniei la OMS a aflat-o cu putin timp in urma

Momente tensionate in familia renumitului medic, Alexandru Rafila. Candidatul PSD la alegerile parlamentare si principala propunere pentru functia de premier a aflat de curand ca unul dintre membrii familiei sale este infectat cu COVID-19, astfel ca si izolarea sa este imperativa. Ce se intampla in aceste momente Potrivit stirileprotv. ro, surse din PSD au dezvaluit ca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )