Libnet.ro
UNICEF

09:30

Harta. Alegerile locale, ca barometru pentru parlamentare: cum s-a distribuit votul politic si care sunt fiefurile fiecarui partid

Adevărul Adevărul,
Harta. Alegerile locale, ca barometru pentru parlamentare: cum s-a distribuit votul politic si care sunt fiefurile fiecarui partid

Alegerile locale, ca barometru pentru parlamentare: cum s-a distribuit votul politicPNL a obtinut cele mai multe voturi la locale, dar PSD ii sufla in ceafa la mai putin de doua procente si cu 200 de primari in plus. Desi USR-PLUS a castigat primariile din mai multe orase importante, formatiunea are un vot politic de doar 10%. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban anunta remanierea Guvernului dupa alegerile locale. Executivul se desparte de ministrii care au obtinut alte functii la alegerile locale 2020

Mai multi ministri PNL au candidat la alegerile locale 2020. Pentru ca exista si castigatori, premierul Ludovic Orban este nevoie sa se desparta de acestia si sa anunte o remaniere.

Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni o prima declaratie de presa dupa alegerile locale din 2020. Seful statului este de parere ca scrutinul a conturat o noua realitate politica, cea in.

Cum arata harta politica a Romaniei dupa alegerile locale: PSD conduce 20 de judete, PNL 17 si UDMR 4 Schimbari majore fata de situatia din 2016

PSD a ramas la conducere in jumatate din tara dupa alegerile locale de duminica. 20 de judete au ramas rosii, in timp ce liberalii au 17, iar UDMR - patru. Asta in conditiile in care, in ultimii patru.

Cum s-a colorat harta resedintelor de judet dupa alegerile locale. PSD si PNL si-au impartit frateste victoriile

PSD si PNL si-au impartit aproape egal resedintele de judet la alegerile locale 2020. Alianta USR PLUS numara doar patru mari primarii in afara Capitalei, insa victoriile sunt prestigioase: au fost obtinute exact in fiefuri PNL si PSD. Oltenia ramane rosie, in timp ce liberalii au reusit sa-si conserve vestul tarii si, in plus, sa recastige o parte din Moldova.

De ce nu s-a schimbat primarul in toate orasele fara apa calda? 9 intrebari si raspunsuri despre alegerile locale 2020

Sociologul Barbu Mateescu explica intr-un interviu pentru Hotnews care sunt lucrurile care trebuie retinute din alegerile locale din 2020 si ce spun rezultatele votului in perspectiva alegerilor parlamentare din acest an.

ANALISTII: Alegerile locale - efect minim in economie

Cosea: Tara noastra se va sprijini foarte mult pe fondurile europene in urmatorii 7-10 ani, intrucat bugetul nu va fi suficient pentru investitii Alegerile locale au un efect minim in economie, insa releva foarte bine optiunile alegatorilor in contextul scrutinului pentru parlamentare ce urmeaza sa aiba loc in luna decembrie, considera analistii economici.

Marcel Ciolacu: Am castigat alegerile locale, partidul are capacitatea sa castige si parlamentarele

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a castigat alegerile locale, iar partidul are capacitatea sa se uneasca si sa castige si alegerile parlamentare. Au cumparat primari, au mers cu manipulari, presedintele a devenit presedintele PNL-ului, au incercat orice este posibil sa distruga acest partid,, a spus Marcel Ciolacu, la RTV.

Nicusor Dan, despre alegerile locale: E clar ca au fost nereguli. Si pentru mine au fost trei sectii in care am avut zero voturi (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, a vorbit miercuri despre neregulile legate de alegerile locale din 27 septembrie, in contextul in care acuzatii de frauda au fostlansate cu privire la alegerea mai.

Glumele virale de pe internet, dupa alegerile locale

Alegerile locale din acest an au fost sursa de inspiratie pentru internautii care au umplut retelele de socializare cu postari haioase. Victoria lui Nicusor Dan, infrangerea Gabrielei Firea si primarul mort reales in Deveselu, au fost principalele subiecte. Iata cum si-au imaginat internautii momentul in care Nicusor Dan da drumul la apa calda, in capitala.

Scandalul rezultatelor la alegerile locale din Sectorul 1 Bucuresti. Ce functie avea barbatul surprins cu procese verbale

Alegerile locale din Sectorul 1 au fost umbrite de acuzatiile de frauda electorala, dupa ce o persoana a fost prinsa cu mai multe procese verbale si dusa la politie pentru audieri. Lupta dintre.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )