Libnet.ro
UNICEF

12:00

Harta pe judete a cazurilor de coronavirus din Romania. 762 de persoane confirmate la nivel national si 8 decese

Antena3 Antena3,
Harta pe judete a cazurilor de coronavirus din Romania. 762 de persoane confirmate la nivel national si 8 decese

Coronavirusul a afectat 762 de persoane in Romania, pana in momentul de fata. continuă pe Antena3

Harta pe judete a cazurilor de coronavirus din Romania. 576 de persoane confirmate la nivel national si 7 decese

Pandemia de coronavirus a afectat sute de mii de persoane la nivel global. Cele mai multe cazuri sunt inregistrate in China, Italia si Spania.

INTERACTIV Coronavirus in Romania: Harta cazurilor din fiecare judet. Graficul imbolnavirilor, unde sunt cei infectati si cati s-au recuperat Statistici

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta, iar autoritatile nu mai anunta oficial cazurile pe judete. Au si eliminat de la publicare harta cazurilor din Romania. Cu toate acestea, o monitorizare independenta realizata de comunitatea geo-spatial. org pune la dispozitia utilizatorilor in format interactiv mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara.

INTERACTIV Coronavirus in Romania: Harta si informatiile disponibile din fiecare judet. Graficul imbolnavirilor, unde sunt cei infectati si cati s-au recuperat Statistici

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus din Romania se schimba de la o zi la alta, iar autoritatile nu mai anunta oficial cazurile pe judete. Guvernul a eliminat de la publicare harta cazurilor din Romania pe motiv ca exista riscul de confuzie. Cu toate acestea, o monitorizare independenta realizata de comunitatea geo-spatial. org pune la dispozitia utilizatorilor in format interactiv mai multe date statistice, grafice si chiar si o harta pentru a vizualiza ce amploare are pandemia de coronavirus in tara.

103 cadre medicale din Romania diagnosticate cu COVID-19, dintre care 70 de la Suceava. Practic, aproape 14% din pacientii contaminati din tara lucreaza in spitale

Un numar de 103 cadre medicale din Romania au fost diagnosticate cu noul coronavirus, anunta marti Grupul de Comunicare Strategica. Cum autoritatile romane au depistat, pana marti, 762 de cazuri de infectare.

Pietele din Romania raman deschise. Cumparatorii sunt rugati sa evite formarea de grupuri de persoane

Pietele raman deschise, anunta reprezentantii Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania. Ei spun ca spatiile vor fi dezinfectate si ca producatorii agricoli au fost anuntati despre masurile de preventie pe care trebuie sa le respecte, iar cumparatorii sunt rugati sa evite formarea de grupuri de persoane.

Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Romania dispune in acest moment de 1. 361 de aparate de ventilare mecanica, vitale in cazul complicatiilor cauzate de coronavirus. Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?.

CORONAVIRUS |Primele decese au transformat spitalele din Romania in focare de infectie: Unitati inchise si zeci de medici infectati Totul despre situatia de la spitalele din Suceava, Arad si Universitar din Bucuresti

Primele decese provocate de noul coronavirus in Romania au scos la iveala cat de nepregatit este sistemul sanitar din tara noastra pentru a face fata actualei crize medicale care socheaza o lume intreaga. Sp.

Teatrele din Romania care transmit spectacolele online in perioada crizei de coronavirus

Teatrele din Romania si-au suspendat temporar activitatea in contextul crizei de coronavirus. Unele dintre ele, insa, au anuntat ca vor transmite spectacolele online pentru cei care achizitioneaza bilete.

Peste 300.000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al crizei coronavirus

Peste 300. 000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al coronacrizei economice, multe dintre ele incepand saptamana cu deciziile de trimitere in somaj tehnic pentru angajati si, din pacate, cu disponibilizarea unor angajati, arata o analiza a unei firme de consultanta.

Coronavirus: Arctic doneaza spitalelor din Romania 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Arctic, compania de electrocasnice din Romania, doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2838 seconds )