Libnet.ro
UNICEF

00:07

Helen Mirren a implinit 72 de ani: cele mai bune sfaturi ale actritei despre viata, casnicie, iubire, sex si nuditate

Adevărul Adevărul,
Helen Mirren a implinit 72 de ani: cele mai bune sfaturi ale actritei despre viata, casnicie, iubire, sex si nuditate

Actrita britanica Helen Mirren a implinit recent 72 de ani, prilej ideal pentru o trecere in revista a celor mai bune sfaturi pe care le-a oferit de-a lungul timpului. continuă pe Adevărul

Topul actorilor care au primit sume de bani extrem de mici pentru cele mai bune roluri ale lor

Desi pare ca la Hollywood, pentru fiecare rol, curg lapte si miere, pe langa foarte multi bani, in realitate lucrurile stau diferit, iar unii dintre cei mai cunoscuti actori au fost platiti cu sume sub nivelul lor.

Cum sa alegi cele mai bune legume din piata

Vara, pietele abunda in legume proaspete. Acum este momentul sa le incluzi cat mai des in preparatele tale, in felurite combinatii. Iata de ce trebuie sa tii cont pentru a te bucura de alegeri cat mai gustoase pentru mesele tale.

Cele mai bune preturi la servicii de inchirieri auto cu sofer si transferuri auto in Romania oferite de Promotor Rent a Car

Daca ai ramas fara permis de conducere, iti doresti un concediu fara grija traficului sau pur si simplu paticipi la o conferinta sau la un eveniment important, unde eticheta conteaza, cea mai simpla solutie este inchirierea unui autoturism cu sofer.

Ce trebuie sa stii despre 8 fructe pentru a le alege pe cele mai bune: cum iti dai seama daca sunt stricate, prea crude sau prea coapte

Tututor ni s-aintamplat sa alegem fructe frumoase si aparent coapte doar pentru a afla mai tarziu ca sunt stricate pe interior sau nu suficient de coapte pentru a putea fi folosite.

Radu Banciu, despre dublul standard la alimente: Niciodata un roman nu se va gandi la calitate. La noi nu se cumpara produsele cele mai bune, ci cele mai ieftine (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, s-a pozitionat de partea tarilor din Europa de Est.

Numai de bine: Top 10 cele mai bune filme politiste

In fiecare saptamana ne delectam cu filme noi la cinematograf, dar n-ar trebui sa uitam nici de filmele mai vechi. Sunt cateva pelicule pe care oricine ar trebui sa le vada macar o data.

Fotbalul romanesc, in sarbatoare. Mircea Lucescu a implinit 72 de ani (FOTO)

Sarbatoare mare in fotbalul romanesc. Mircea Lucescu implineste 72 de ani. Considerat cel mai mare antrenor roman, Mircea Lucescu se bucura de perioada libera pe care o are dupa despart.

FOTO Una dintre cele mai frumoase jucatoare de tenis din Romania este gravida in trei luni

Tenisul feminin romanesc va pierde, cel putin pentru o perioada, una dintre cele mai importante jucatoare din ultimii ani.

Imagini SCANDALOASE! Pui de PANDA abuzati la una dintre cele mai renumite centre de ingrijire a animalelor din China (VIDEO)

Imagini revoltatoare la una dintre cele mai prestigioase centre de ingrijire a a animalelor din China. Doi ingrijitori din baza Chengdu au fost filmati in timp ce aruncau cu brutalitate doi pui de.

Care sunt zodiile masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. Scorpion Barbatul Scorpion este foarte gelos, razbunator si are.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )