Libnet.ro
UNICEF

00:07

Hora mare din Baragan. Cel mai important festival international de folclor incepe pe 6 august

Adevărul Adevărul,
Hora mare din Baragan. Cel mai important festival international de folclor incepe pe 6 august

Cea de-a XXIII-a editie a festivalului international de folclor Hora mare reuneste la Calarasi ansambluri din 6 tari, muzica, dansul si traditiile populare fiind la putere timp de patru zile. De pe 6 si pana pe 9 august, pe malul Borcei va avea loc una dintre cele mai importante manifestari cultural din Baragan. continuă pe Adevărul

YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani

In cadrul celei de a sasea editii a Vidcon, CEO-ul YouTube Susan Wojcicki a anuntat o noua versiune a aplicatieipentru mobile. Daca sunteti un utilizator entuziast al aplicatiei YouTube sau, mai important decat atat, un creator de continut, noua versiune va reprezenta un motiv de bucurie. Ilustrata in imaginea de mai sus, aceasta iteratie este [] YouTube pentru mobile primeste cel mai important update din ultimii ani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare steag cavaleresc din lume, desfasurat pe Turnul cu Ceas de la Sighisoara in cadrul Festivalului Medieval

Cel mai mare steag cavaleresc din lume a fost arborat, vineri seara, pe Turnul cu Ceas de la Sighisoara, in cadrul celei de-a XXIII-a editii a Festivalului Sighisoara Medievala, relateaza Agerpres. Cea mai.

Cel mai mare salariu din Romania, de 186.000 de lei lunar, obtinut de o dactilografa

Cel mai mare salariu din Romania, inregistrat cu contract individual de munca, la Inspectia Muncii, depaseste 180. 000 de lei brut pe luna. Venitul este obtinut de o secretara-dactilografa, care isi.

Cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud, nevoit sa aduca forta de munca din sud. Pentru cazare a inchiriat un hotel intreg

Leoni, cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud, isi aduce forta de munca tocmai din sud. Pana acum 200 de muncitori din judetele din sudul tarii au fost relocati la Bistrita pentru a ajuta compania nemteasca sa-si onoreze toate comenzile. Pentru cazarea celor 200 de muncitori, compania a inchiriat un hotel intreg.

Pretul zaharului, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Cotatia futures a zaharului a scazut si ieri, la bursa americana, dupa ce, pe parcursul sesiunii din ziua precedenta, a atins cel mai redus nivel din ianuarie 2009 pana acum, pe fondul speculatiilor potrivit carora supraoferta mondiala va creste pe masura ce recoltatul avanseaza in Brazilia, cel mai mare producator mondial de profil.

Formula 1: El este cel mai bine platit pilot in acest sezon - 35 milioane euro

Spaniolul Fernando Alonso McLaren) este pilotul cel mai bine platit in acest sezon, cu 35 milioane euro. El ii devanseaza pe germanul Sebastian Vettel - 28 milioane si pe britanicul Lewis Hamilton Mercedes) -.

Anca Pop, goala in cel mai provocator videoclip al anului in Romania! VIDEO varianta cenzurata!

Anca Pop lanseaza cel mai provocator videoclip al anului in Romania, primul live nude session din industria muzicala autohtona! Iata aici varianta cenzurata a clipului! .

Bancul zilei: Cine poate converti cel mai bine un urs

Un preot catolic, un pastor reformat si un rabin vor sa afle care e cel mai bun in meseria sa. Se duc in padure, isi aleg cate un urs si incearca sa-l converteasca. Ulterior, catolicul povesteste: - Am gasit un urs, i-am citit Catehismul si l-am stropit cu agheasma. Saptamana viitoare il astept la impartasanie. - Am gasit un urs si i-am tinut o predica.

Andra si Inna sunt cel mai difuzate la radio si TV in prima jumatate a lui 2015! Vor castiga la Media Music Awards?

Andra si INNA sunt artistele cele mai difuzate la posturile de radio si televiziune din Romania, in prima jumatate a anului 2015! Oare vor castiga trofeele Media Music Awards? .

XBMC Kodi, cel mai bun player de filme, ajunge pe Android

Desi putea fi instalat si in trecut prin intermediul unor artificii, de acum inainteKodi XBMC este disponibil pe Google Play. Anul trecut, populara platforma software cross-platform pentru HTPC-uri si-a schimbat numele din XBMC in Kodi. Terminologia folosita este insa mai putin importanta, relevanteste ca nu mai trebuie sa depuneti vreun efort suplimentar pentru a folosi [] XBMC Kodi, cel mai bun player de filme, ajunge pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )