Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incendiile de vegetatie din California: cel mai devastator fenomen de acest tip din istoria statului

Hotnews Hotnews,
 Incendiile de vegetatie din California: cel mai devastator fenomen de acest tip din istoria statului

Cel putin 79 de persoane au decedat, iar alte 1. 200 sunt considerate disparute, in urma incendiilor de vegetatie din California, incendiul numit Camp Fire fiind cel mai devastator fenomen de acest fel din istoria statului, informeaza postul CNN, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Incendiile uriase din California continua sa faca prapad! Bilantul mortilor a ajuns la 63

Numarul persoanelor date disparute in incendiul care afecteaza in prezent California a urcat joi la peste 600, a anuntat seriful local, citat de AFP. De asemenea, bilantul celor care si-au pierdut viata in.

Bilantul incendiilor de vegetatie din California se ridica la peste 600 de persoane disparute si 63 de morti

Numarul persoanelor date disparute in incendiul care afecteaza in prezent California a urcat joi la peste 600, a anuntat seriful local, conform AFP, citat de Agerpres.

Incendiul din California: Numarul disparutilor a ajuns la 1.276

Numarul oamenilor dati disparuti dupa cel mai mortal si devastator incendiu din istoria Californiei a urcat la 1. 276, in ciuda faptului ca autoritatile au localizat sute de oameni care fugisera unde au apucat dupa ce incendiul ce a primit numele de Focul de tabara a devastat orasul Paradise, transmite Reuters.

FashionDays.ro de Black Friday: Ce s-a vandut cel mai bine

Cel mai mare eveniment de sale al anului, Black Friday, s-a incheiat la Fashion Days cu cifre-record. Pasionatii de fashion au plasat peste 110. 000 de comenzi, in valoare totala de peste 44 de milioane de lei. Este o crestere-record, de 44% fata de.

Care a fost cel mai rau an din istoria omenirii? Raspunsul e oficial

Te-ai intrebat vreodata care este cel mai rau an din istoria omenirii? Oamenii de stiinta au facut-o si au venit si cu un raspuns. Daca ai sta sa te gandesti, poate cei mai ingrozitori.

Ponta: Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent, onest, dedicat si patriot nalt functionar public pe care Romnia l-a avut dupa 1989

Mihnea Constantinescu a fost cel mai competent si onest functionar public de dupa 1989, spune Victor Ponta despre cel care i-a fost consilier de stat in timpul guvernarii sale.

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, din finala de la Montreal, desemnat cel mai frumos al anului 2018

Finala turneului de la Montreal dintre Simona Halep si Sloane Stephens a fost desemnata de catre WTA drept cel mai frumos meci al anului 2018. Meciul a avut loc pe 12 august si s-a incheiat cu victoria.

Traian Basescu, atac la Liviu Dragnea: Nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare

Liviu Dragnea schimba un snop intreg de ministri la Comitetul Executiv National al PSD, dar din pacate nu face, din lasitate, cea mai importanta schimbare care ar fi permis o noua sansa pentru Romania:.

Peste 600 de persoane disparute in incendiile forestiere din California VIDEO

Autoritatile au intensificat joi cautarile pentru victimele incendiilor catastrofale care au transformat in cenusa orasul California de Nord, precizand ca numarul celor dati disparuti depaseste 600, relateaza Reuters.

Si-a prins logodnica in pat cu cel mai bun prieten al lui. Ce a urmat este incredibil

Doi barbati, candva cei mai buni prieteni, acum cei mai mari inamici, dupa ce unul dintre ei s-a combinat cu logodnica celuilalt, s-au intalnit pe strada, intr-o zona noroioasa. Trecatorii au avut parte de .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )