Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce inseamna ca ne imprumutam la dobanzi negative

Adevărul Adevărul,
Ce inseamna ca ne imprumutam la dobanzi negative

In premiera, Romania s-a imprumutat in euro la dobanzi negative, joi. Acest lucru inseamna ca vom da inapoi mai putini bani decat am imprumutat. continuă pe Adevărul

Premiera. Romania s-a imprumutat pe pietele internationale la dobanzi negative. BNR confirma: dobanda medie a fost de -0,11%

Romania s-a imprumutat in euro la dobanzi negative, joi, o premiera pentru tara noastra, a anuntat premierul desemnat Florin Citu. Datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR) confirma spusele ministrului.

Citu: Pentru prima oara in istorie, Romania s-a imprumutat la dobanzi NEGATIVE (VIDEO)

Florin Citu, ministru interimar al Finantelor si premier desemnat, a anuntat, joi, la inceputul sedintei de guvern, ca, in premiera,Romania s-a imprumutat la dobanzi.

FLORIN CITU: Pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro

Ministrul Finantelor Florin Citu, premier desemnat, a anunat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca, pentru prima data in istorie, Romania s-a imprumutat cu dobanzi negative in euro. Solicitat sa explice semnificatia acestui fapt, Citu a afirmat: Daca impumutam un leu, trebuie sa restituim 90 de bani.

VIDEO Florin Citu: Ne-am imprumutat pentru prima oara cu dobanzi negative in euro, o performanta istorica

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi ca Romania a reusit pentru prima oara sa se imprumute in euro la dobanzi negative, o performanta istorica.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )