Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Primul deces din cauza gripei, in judetul Buzau, anuntat in cadrul sedintei Colegiului Prefectural

Adevărul Adevărul,
VIDEO Primul deces din cauza gripei, in judetul Buzau, anuntat in cadrul sedintei Colegiului Prefectural

Victima este o pacienta in varsta de 25 de ani, din satul Grajdana, comuna Tisau, care a decedat saptamana trecuta, la Spitalul Judetean Buzau. Tanara avea mai multe probleme de sanatate, intre care si un handicap locomotor. continuă pe Adevărul

O femeie de 77 de ani din Bistrita-Nasaud a murit din cauza gripei. Aceasta avea si alte afectiuni si nu fusese vaccinata

Saptamana trecuta s-a inregistrat primul deces din cauza gripei in Bistrita-Nasaud. Este vorba despre o femeie de 77 de ani din localitatea Ciceu Giurgesti, care avea si alte afectiuni si nu fusese vaccinata. De asemenea, alte doua femei in varsta au murit din cauza pneumoniei, saptamana precedenta.

nca un barbat a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 149

Medicii au constatat inca un deces cauzat de gripa, fiind vorba de un barbat de 39 de ani din judetul Prahova, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica. Numarul deceselor a ajuns astfel la 149.

Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul total al deceselor se ridica la 151

Alte doua persoane au murit din cauza gripei, fiind vorba despre un barbat din judetul Sibiu si o femeie din judetul Hunedoara, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Astfel, numarul total al deceselor se ridica la 151.

INSP: 157 de persoane au murit din cauza gripei

Inca doua persoane au murit de gripa, numarul celor decedati din aceasta cauza ajungand la 157.

Al cincilea deces din cauza infectiei cu acinetobacter la Institutul Marius Nasta din Capitala

Managerul Institului Marius Nasta din Capitala a anuntat, miercuri, decesul pacientei de 78 de ani infectate cu acinetobacter. Este cel de-al cincilea deces din cauza virusului extrem de periculos. Femeia a.

VIDEO Meci ncheiat prematur n Suedia din cauza spectacolului pirotehnic din tribune (Goteborg vs GAIS)

Goteborg si GAIS s-au intalnit, luni, intr-o partida din Cupa Suediei, incheiata prematur, din cauza incidentelor provocate de fanii echipei gazda.

VIDEO ATP Delray Beach: Radu Albot, primul tenismen din Republica Moldova prezent ntr-o finala ATP

Radu Albot 82 ATP) a devenit primul tenismen din Republica Moldova care se califica intr-o finala ATP, dupa ce l-a invins, sambata, cu scorul de 3-6, 6-0, 6-0, pe americanul Mackenzie McDonald 84 ATP) in semifinala turneului de 250 de puncte de la Delray Beach.

Cupa Romniei: Hermannstadt vs FC Viitorul (20:00), primul meci din sferturi - Programul complet al partidelor si al televizarilor

Hermannstadt si Viitorul se intalnesc marti in primul meci din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, de la ora 20:00. Formatia din Sibiu a ajuns pana in finala la editia de anul trecut a competitiei si incearca sa repete performanta si in acest sezon. Partida se va desfasura la Pitesti si va fi arbitrata de Horatiu Fesnic.

Premiera: Radu Albot, primul tenismen din Republica Moldova care cstiga un titlu ATP

Radu Albot, locul 82 ATP, a devenit primul tenismen din Republica Moldova care castiga un titlu ATP, dupa ce s-a impus la turneul de 250 de puncte de la Delray Beach.

Metroul circula cu ntrziere pe Magistrala 1 cu 3 din cauza unor defectiuni tehnice

Circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala 1 cu 3 se desfasoara miercuri cu o intarziere de pana la patru minute fata de intervalul normal de succedare, din cauza unui deranjament tehnic, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )