Libnet.ro
UNICEF

01:05

O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii, cel mai recent spectacol al regizorului Bobi Pricop, in avanpremira la TNB

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii, cel mai recent spectacol al regizorului Bobi Pricop, in avanpremira la TNB

Bobi Pricop este cunoscut publicului din Bucuresti prin doua spectacole: Jocuri in curtea din spate de Edna Mazya, examen de licenta pentru UNATC si preluat de Teatrul Act Bucuresti in 2011 si Contra progresului de Esteve Soler, spectacol care, la fel ca si primul, a fost produs in UNATC si preluat de catre Teatrul L . continuă pe Ceaşca de Cultură

Primariile din Bucuresti, disputate in interiorul PNL. Lista, deschisa pana la miezul noptii

Mai multi liberali s-au inscris in cursa interna pentru primarile sectoarelor din Capitala in urma apelului lansat de liderul PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, lista ramanand deschisa pana la miezul noptii de luni spre marti.

Cel mai mare imprumut al Romaniei de la FMI, achitat

Romania a terminat de platit cel mai mai mare imprumut pe care l-a contractat vreodata de la Fondul Monetar International, respectiv cel in valoare de 13 miliarde de euro, primit in 2009, transmite Digi24.

Cel mai batran penis din lume are 100 de milioane de ani. Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat in Cartea Recordurilor

Recordurile stabilite de celebra Guinness Book sunt de-a dreptul uluitoare. Printre paginile virtuale ale excentricei publicatii se regasesc si informatii despre cel mai lung si cel mai batran penis din lume, precum si cea mai veche sperma folosita pentru fertilizarea in vitro.

Windows 10 este al doilea cel mai popular sistem de operare

Windows 10 a devenit de curand al doilea cel mai popular sistem de operare. in urma cu aproximativ o luna de zile, va spuneam ca Windows 10,desi a crescut extrem de mult in popularitate in ultimele luni, nu ar fi nici pe departea cel mai folosit sistem de operare de pe piata. La acea data,Windows [].

Cel mai mare cimitir din Europa, Doina, este situat la Chisinau: cate morminte sunt aici si pe ce suprafata uriasa se intinde FOTO VIDEO

Prezentat ca una dintre atractiile turistice principale din Chisinau, cimitirul Sfantul Lazar, cunoscut si ca Doina, este cel mai mare din Europa, noteaza publicatia britanica Daily Mail.

Compania aeriana Emirates lanseaza cel mai lung zbor comercial fara escala

Compania aeriana Emirates, cu sediul in Dubai, lanseaza luni cel mai lung zbor comercial fara escala. Dureaza 17 ore si 35 de minute si va fi facuta cu aeronave de tip Boeing 777 care vor strabate distanta de 8 580 mile 13 805 kilometri).

Cel mai slab inceput de an pe bursa de la startul crizei. Caruntu, BCR: Nu vad motive de panica. Stam mai bine decat in 2008

Piata romaneasca de actiuni a pierdut 10% in prima luna din 2016, marcand astfel cel mai slab inceput de an inregistrat de la startul crizei. Vestea buna pentru investitori este ca lucrurile s-au calmat in ultimele zile, iar dupa corectiile masive din.

Zgonea a primit in 2015 cadouri de aproape 3000 de euro. Cel mai valoros: o harpa in miniatura sculptata din lemn vechi

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a primit in anul 2015, in urma activitatilor de protocol, cadouri in valoare de aproape 3000 de euro, cel mai 'darnic' fiind presedintele Parlamentului Irlandei, informeaza Mediafax.

Spania a inregistrat anul trecut cel mai rapid ritm de crestere al economiei din 2007

Produsul Intern Brut al Spaniei, a patra economie a zonei euro, a inregistrat anul trecut cel mai rapid ritm de crestere de la criza financiara din 2007, informeaza AFP si Reuters.

Pretul cuprului, estimat sa ajunga la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Cotatia futures medie a cuprului este asteptata sa coboare, anul acesta, pana la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, din cauza cresterii slabe a cererii din China, cel mai mare consumator mondial de profil, respectiv a unei supraproductii, conform unui sondaj Reuters.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )