Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jennifer Lawrence si Liam Hemsworth, cel mai nou cuplu de la Hollywood?

Antena3 Antena3,
Jennifer Lawrence si Liam Hemsworth, cel mai nou cuplu de la Hollywood?

O noua poveste de iubire nascuta pe platourile de filmare? Despre Jennifer Lawrence si Liam Hemsworth se zvoneste ca ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood. continuă pe Antena3

Ce a putut sa spuna! Jennifer Lawrence: Urinez adesea in chiuvete

Dezvaluire incredibila facuta de Jennifer Lawrence. Vedeta din Hunger Games a dezvaluit, fara jena, ca adesea urineaza in chiuvete.

Cel mai lung pod de sticla din lume a fost inaugurat in China

Chinezii au devenit celebri pentru inventiile lor, care mai de care mai uluitoare. De curand, a fost inaugurat cel mai lung pod de sticla din lume. Potrivit Adevarul, impresionanta constructie se afla la 180 de.

VIDEO. Moscova: Cel mai mare stadion din Rusia, amenintat de un incendiu de proportii

Stadionul Lujniki din Moscova, cel mai mare din Rusia, care se afla intr-un proces de renovare, a luat foc, luni. Mai multe autospeciale de pompieri s-au deplasat la fata locului.

Zlatan Ibrahimovici, cel mai bun marcator din istoria clubului PSG. Cati din top sunt francezi

Suedezul Zlatan Ibrahimovici a devenit cel mai bun golgheter din istoria clubului francez Paris Saint-Germain, cu 110 reusite. El a reusit aceasta performanta la doar o zi dupa ce a implinit varsta de 34 de ani.

Cel mai bine vandut telefon nu este nici iPhone sau Samsung, nici smartphone

Ultimul iPhone s-a vandut in peste 13 milioane de unitati in trei zile. Totusi, cel mai bine vandut telefon din toate timpurile este al Nokia.

Care este cel mai bine vandut telefon din toate timpurile?

La cateva zile dupa ce iPhone-ul 6S a depasit toate recordurile de popularitate prin vanzarile din primele zile, aflam cel mai bine vandut telefon din toate timpurile. Cei de la Apple se pot mandri cu cele 13 milioane de iPhone-uri comercializate in doar trei zile de lansare, dar mai au multe de invatat pana vor [] Care este cel mai bine vandut telefon din toate timpurile? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai puternic uragan din ultimii ani foarte probabil va lovi Marea Britanie

Cel mai puternic uragan din ultimii cinci ani este asteptat sa loveasca Marea Britanie saptamana viitoare. Acesta vine dupa o toamna nefiresc de calda, cu temperaturi record, scrie.

Spitalul din Afganistan bombardat din greseala, cel mai probabil de americani, a incetat sa mai functioneze

Organizatia Medici fara Frontiere a anuntat azi, potrivit Agerpres, ca spitalul din Afganistan bombardat cu doua zile in urma, din greseala, cel mai probabil de avioane americane, a incetat sa functioneze.

El este cel mai viril barbat din lume! Are peste 100 de copii

Un barbat de 46 de ani din Olanda este tatal a 100 de copii si ar putea fi considerat cel mai viril din lume. Ed Houben a primit acest titlul dupa ce a inceput sa ajute familii care nu puteau avea copii, iar metoda.

Acesta poate fi cel mai mare sarpe capturat vreodata

A aparut un concurent serios pentru titlul de cel mai mare sarpe din lume. Un film postat online arata o bestie de dimensiuni impresionante, care te baga in sperieti, chiar daca cei cei care au capturat reptila au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )