Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cele mai cautate destinatii de Craciun si Revelion. Cererile romanilor pentru vacantele de sarbatori au crescut cu 45%

Adevărul Adevărul,
Cele mai cautate destinatii de Craciun si Revelion. Cererile romanilor pentru vacantele de sarbatori au crescut cu 45%

Cererile romanilor pentru vacantele de Craciun si Revelion au crescut cu 45%, comparativ cu 2018, iar printre destinatiile de plaja cautate de turisti pentru acest sfarsit de an sunt Republica Dominicana, Cuba, Mauritius, Maldive si Indonezia, arata datele touroperatorului Eturia. continuă pe Adevărul

Romania, printre cele mai ravnite destinatii turistice din lume. Asta arata potentialul tarii noastre

Romania a fost nominalizata in top 5 al celor mai cautate destinatii pentru anul 2020 de platforma internationala AirBNB. Asta, dupa ce tara noastra a devenit o destinatie turistica din ce in ce mai atractiva pe plan international.

Joburile viitorului: Care sunt cele mai cautate meserii si ce aptitudini cer angajatorii

EJobs a publicat joi un studiu privind perceptia romanilor despre aptitudinile de care cred ca vor avea nevoie pentru joburile viitorului, dar si despre domeniile cu cea mai mare cautare in urmatorii ani.

Cererile romanilor pentru vacanta de iarna au crescut cu 45%

Cererile romanilor pentru vacantele de Craciun si Revelion au crescut cu 45%, comparativ cu 2018.

Topul Lonely Planet al celor mai bune destinatii turistice in 2020: ce tara e pe primul loc

Lonely Planet a intocmit topul celor mai bune destinatii de calatorie pentru anul viitor, iar pe cel de-al doilea loc se pozitioneaza Anglia.

FIICA lui ION TIRIAC face show cu POZELE SALE FIERBINTI! Ioana, una dintre cele mai SEXY femei (FOTO INCENDIAR)

La doar 22 de ani, Ioana este una dintre cele mai sexy fete de celebritati! GALERIE FOTO ADIO, LAURENTIU REGHECAMPF! ANAMARIA PRODAN A LUAT DECIZIA RADICALA! GATA, A FUGIT DE ACASA GALERIE FOTO) Tatal.

Top 5 cele mai bune cazinouri din Romania Europa pe care nu trebuie sa le ratezi

Esti pregatit sa iti faci bagajele si sa descoperi noi parti ale lumii, dar in acelasi timp esti interesat sa afli care sunt cele mai bune cazinouri din Romania dar si din alte parti ale Europei? Daca raspunsul este DA, atunci te invitam sa citesti randurile de mai jos.

Una dintre cele mai mari companii din IT concediaza sute de angajati

Una dintre cele mai mari companii de roboti software, fondata in Romania de antreprenorul Daniel Dines, a anuntat ca va face concedieri pentru sustinerea vitezei de munca.

Imaginea dezolanta a latrinei din fundul curtii, folosita de politistii uneia dintre cele mai bogate comune din Prahova

Grupul sanitar al postului de politie din Paulesti, una dintre cele mai bogate comune din judetul Prahova, a ajuns de rasul lumii, dupa ce mai multe imagini au aparut in presa locala.

FCSB ramane fara casa. Concertul uneia dintre cele mai mari cantarete ale lumii trimite echipa in provincie

Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului viitor, cel al lui Celine Dion, se va suprapune cu perioada meciurilor din preliminariile pentru cupele europene.

GABRIEL DUMITRASCU, FOST PRESEDINTE RADET: Sistemele centralizate de termoficare - cele mai eficiente in alimentarea marilor aglomerari urbane

Sistemele centralizate de termoficare sunt cele mai eficiente in ceea ce priveste alimentarea cu energie terminca a marilor aglomerari urbane, insa ele nu sunt pretabile oriunde si in orice conditii, potrivit declaratiilor facute, ieri, de fostul presedinte RADET, Gabriel Dumitrascu, in cadrul conferintei de lansare a raportului realizat de Expert Forum EFORUM) privind sistarea sistemului de termoficare din Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )