Libnet.ro
UNICEF

16:30

Joi si vineri dimineata vor fi cele mai scazute temperaturi din aceasta perioada.

Adevărul Adevărul,
Joi si vineri dimineata vor fi cele mai scazute temperaturi din aceasta perioada.

29 de judete se afla sub cod portocaliu de ger, iar in restul judetelor este cod galben de ger, ninsori si viscol. continuă pe Adevărul

Joi si vineri dimineata vor fi cele mai scazute temperaturi din aceasta perioada. 29 de judete sunt sub cod portocaliu de ger, iar in restul judetelor este cod galben de ger, ninsori si viscol

Cele mai scazute temperaturi din aceasta perioada, cu temperaturi care vor cobori chiar si la - 25 de grade Celsius, vor fi inregistrate in aceasta dimineata, iar Capitala si 29 de judete se afla sub cod portocaliu de ger pana vineri seara, potrivit news. ro. Scolile din Capitala si din opt judete vor fi inchise in continuare toata saptamana.

Joi si vineri dimineata, cele mai scazute temperaturi din aceasta perioada.29 de judete sub cod portocaliu de ger, in restul judetelor este cod galben de ger si viscol

29 de judete se afla sub cod portocaliu de ger, iar in restul judetelor este cod galben de ger, ninsori si viscol.

Erdogan creeaza controverse prin incitarea unei fetite sa moara ca martir

In timpul unui discurs, presedintele turc a adus pe scena o fetita care plangea. El a consolat-o urandu-i sa moara pentru tara ei, relateaza cotidianul Le Figaro. Iata o noua declaratie a presedintelui Recep Tayyip Erdogan care nu a trecut neobservata, scrie si Le Point.

Satul cu cele mai mici temperaturi. Scolile se inchid la -52 de grade, iar masinile sunt lasate nonstop cu motorul pornit

Oymyakon este un sat din Rusia care este cunoscut pentru un singur lucru: temperaturile atinse sunt cele mai scazute din toate asezarile umane. in ianuarie, temperaturile ajung la -50 de grade, dar aceasta este o.

Cele mai vechi tatuaje descoperite pe mumii te vor surprinde

In cazul in care credeai ca cele mai vechi tatuaje din lume au fost facute in Africa, aceasta descoperire te va surprinde. Astfel, pe bratul unei mumii masculine, au fost identificate doua ilustratii, una cu un taur salbatic si alta cu o oaie, iar pe umarul si bratul unei mumii feminine s-au descoperit anumite motive [].

Un nou CICLON tocmai A LOVIT ROMANIA! Iata care vor fi CELE MAI AFECTATE ZONE din tara

Romania e lovita de un nou ciclon mediteranean, care va aduce si mai multe ninsori si zapada troienita in partea de sud a tarii. ANM anunta ca valul de frig va cuprinde treptat toata tara si se.

FOTO Unul dintre cele mai valoroase edificii in stil baroc din Romania a intrat in proces amplu de reabilitare. Cat costa lucrarile

Peste 27 de milioane de lei vor costa lucrarile de reabilitare ale Palatului Baroc,unul din cele mai valoroase edificii construite in stil baroc pe teritoriul Romaniei. Lucrarile se vor finaliza in 2020.

Un fost angajat dezvaluie cele mai ascunse secrete din spatele unuia dintre cele mai populare lanturi de restaurante

Secretele din spatele celor mai mari lanturi de restaurante ies la iveala atunci cand fosti angajati decid sa rupa tacerea. Asa s-a intamplat si cu Nandos, unul dintre cele mai populare lanturi de.

Cele mai bune orase in care pot trai tinerii. Bucuresti, la coada clasamentului

Berlin este cel mai bun oras, din 110 analizate, in care millennialii pot trai. Canada este tara cu cele mai multe orase incluse in top 20 orase in care tinerii din generatia Y pot trai, munci si calatori, potrivit unui studiu recent. Bucurestiul se.

ANALIZA Cand iarna nu cedeaza - Care au fost cele mai reci zile de martie din istorie - De la -31 de grade, la zapezi record

Martie este prima luna de primavara si in unii ani temperaturile trec si de 25 de grade. Insa au fost destule cazuri de-a lungul ultimului secol cand minimele au scazut in Romania sub -20 de grade in numeroasele locuri, culminand cu -31 de grade. Nu au lipsit nici zilele cu strat de zapada consistent, chiar si de peste jumatate de metru. In articol puteti citi despre cele mai reci zile de martie si despre recordurile pe care le-a adus a treia luna din an.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )