Libnet.ro
UNICEF

21:15

Julia Roberts si Richard Gere, din nou impreuna! 25 ani de la Pretty Woman!

ADPM ADPM,
Julia Roberts si Richard Gere, din nou impreuna! 25 ani de la Pretty Woman!

Pretty Woman este unul dintre cele mai indragite filme de dragoste ale tuturor timpurilor. Luna aceasta, la 25 de ani de la aparitia sa, Richard Gere si Julia Roberts, actorii care au jucat rolurile principale, se reunesc! . continuă pe ADPM

Actrita Julia Roberts este in pragul divortului

Actrita Julia Roberts are probleme in casnicie, iar anuntul divortului este iminent, scrie presa internationala.

Liza Minnelli, din nou la reabilitare la 69 de ani

Timpul nu iti aduce intotdeauna si intelepciunea. La 69 de ani, Liza Minnelli s-a internat din nou la reabilitare pentru a se trata de abuzul de substante.

Albania scoate din nou la privatizare Albpetrol

Albania vrea sa incerce din nou, anul acesta, sa privatizeze compania energetica de stat Albpetrol si in curand va lansa licitatii pentru explorarea zacamintelor sale de titei si gaze naturale, anunta premierul Edi Rama.

Pilotul ucrainean Nadejda Savcenko a intrat din nou in greva foamei

Pilotul militar ucrainean Nadejda Savcenko, detinuta in Rusia, a intrat din nou in greva foamei, a anuntat, luni, avocatul sau, Mark Feighin, relateaza agentia Ukrinform, citata de Mediafax.

Darius Valcov, audiat din nou la DNA: Vom consulta dosarul

UPDATE: Valcov a declarat ca va studia dosarul impreuna cu avocatul sau si ca, ulterior, va da mai multe detalii. impreuna cu avocatul meu am cerut sa studiem dosarul. in momentul in care il vom vedea, va.

Niro, audiat din nou la DNA

Arestat la domiciliu in dosarul Microsoft, omul de afaceri Nicolae Dumitru zis Niro, este audiat la DNA de mai bine de doua ore. Un apropiat al cuplului Udrea Cocos, NIRO a fost initial arestat impreuna cu Dorin.

Klaus Iohannis s-a enervat din nou in strainatate: a fost intrerupt de doua ori in timpul unei conferinte de presa la Bruxelles

Klaus Iohannis si-a intrerupt de doua ori discursul de prezentare a rezultatelor Consiliului European de la Bruxelles, prima data din cauza unui televizor pornit, iar a doua oara dupa ce telefonul unui jurnalist din sala a sunat. Presedintele s-a.

Guvernul initiaza din nou descentralizarea, blocata de CC: care sunt noile propuneri

Consiliile judetene vor prelua atributiile exercitate in prezent de la centru pentru o lista extinsa de structuri din agricultura, mediu, turism, educatie, cultura, sanatate, intr-o noua incercare a Guvernului de a initia descentralizarea, in perioada.

Guvernul initiaza din nou proiectul de descentralizare

Consiliile judetene vor prelua atributiile exercitate, in prezent, de la centru, pentru o lista extinsa de structuri din agricultura, mediu, turism, educatie, cultura, sanatate, intr-o noua incercare a Guvernului de a initia descentralizarea, dupa ce procesul a fost blocat de Curtea Constitutionala, informeaza Mediafax.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )