Libnet.ro
UNICEF

16:00

Klaus Iohannis viziteaza centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis viziteaza centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, astazi, centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo, a anuntat Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, luni, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Potrivit agendei sefului statului, vizita va avea avea loc la ora 13,00. Duminica, presedintele Klaus Iohannis a vizitat.

KLAUS IOHANNIS: Strategia de vaccinare, aprobata in CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca strategia de vaccinare impotriva noului coronavirus a fost aprobata in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

KLAUS IOHANNIS: Strategia de vaccinare, aprobata in CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca strategia de vaccinare impotriva noului coronavirus a fost aprobata in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

Klaus Iohannis a anuntat redeschiderea pietelor de la sfarsitul saptamanii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat astazi ca impreuna cu Guvernul a hotarat redeschiderea pietelor incepand cu finalul acestei saptamani.

Klaus Iohannis, in vizita la Spitalul Universitar din Bucuresti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va merge astazi la ora 13:00 in vizita la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti.

Iohannis viziteaza joi dupa-amiaza centrul de vaccinare de la Romexpo

Presedintele Klaus Iohannis va vizita joi, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, centrul de vaccinare ce va fi amenazat de la centrul Romexpo din Bucuresti, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora. Un milion de romani beneficiaza

Dupa ce a participat la sedinta CSAT la centru de vaccinare impotriva COVID-19 din Romexpo, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa. Un milion de romani vor beneficia Joi, dupa vizita la centrul de vaccinare impotriva coronavirusului de la Romexpo, presedintele Klaus Iohannis, a anuntat ca vaccinarea este sigura si eficienta, iar .

Strategia de vaccinare anti-COVID, aprobata in CSAT. Klaus Iohannis: Este foarte posibil ca la inceputul anului viitor, Romania sa beneficieze de prima transa de vaccin, un numar de aproximativ 1 milion de doze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la finalul vizitei pe care a facut-o la Centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo, ca strategia nationala de vaccinare impotriva noului coronavirus a fost.

Presedintele Klaus Iohannis convoaca CSAT-ul pe tema strategiei de vaccinare anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, joi, osedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT)la Palatul Cotroceni. La reuniune va participa si premierul Ludovic Orban, iar tema discutieiva.

VIDEO Klaus Iohannis: Este foarte posibil ca la inceputul anului viitor sa beneficiem de prima transa de vaccin, 1 milion de doze

Este foarte posibil ca la inceputul anului 2021 Romania sa beneficieze de prima transa de vaccin, respectiv circa 1 milion de doze, iar pana in vara sa fie finalizata prima campanie de vaccinare, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a vizitat un centru de vaccinare anti-COVID-19,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )