Libnet.ro
UNICEF

07:15

Klaus Iohannis va sustine marti seara o conferinta de presa

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis va sustine marti seara o conferinta de presa

Presedintele Klaus Iohannis, va sustine marti, incepand de la ora 19:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Ne confruntam cu o transmitere accentuata in Capitala si in multe judete. in spatele statisticilor seci se afla familii indurerate. Fac apel la cetateni sa fie prudenti si sa respecte cu strictete regulile! (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa marti, in care a vorbit despre evolutia epidemiei de COVID-19si a facut un nou apel la respectarea regulilor de protectie.

Klaus Iohannis, conferinta de presa la ora 19.00

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis sustine marti o conferinta de presa la Palatul Cotroceni de la ora 19. Declaratia sefului Statului vine in ziua in care Capitala a intrat in scenariul rosu dupa ce rata de infectare cu COVID-19 a depasit 3 cazuri la mia de infectari.

Klaus Iohannis, anunturi importante dupa ce pandemia a scapat de sub control

Presedintele Klaus Iohannis sustine, incepand cu ora 19. 00, o conferinta de presa, in contextul numarului tot mai mare de infectari cu COVID 19. Antena3. ro va prezinta in regim live text principalele declaratii ale sefului statului.

Klaus Iohannis: Starea de alerta trebuie prelungita (VIDEO)

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a afirmat marti seara ca ar trebui ca starea de alerta sa se prelungeaca pentru o perioada de 30 de zile, avand in vedere evolutia epidemiei de.

Klaus Iohannis va primi premiul Otto cel Mare

Presedintele Klaus Iohannis va primi premiul la Domul din Magdeburg, Germania, pentru onorarea maril.

Klaus Iohannis: Nu este nevoie acum de stare de urgenta. Ce a spus presedintele despre impactul economic al lockdown-ului (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, Guvernul a putut sa ia masurile care se impun pentru gestionarea pandemiei, astfel ca, acum, nu este nevoie de stare de.

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: in sfarsit, ne-a spus secretul luptei sale cu pandemia

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dur dupa ultimele declaratii facute de Klaus Iohannis in conferinta de presa de marti seara.

Klaus Iohannis: Autoritatile trebuie sa incerce sa mentina scoala in functiune atat de mult cat se poate (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a afirmat, marti, intr-o conferinta de presa, ca autoritatile trebuie sa incerce sa mentina scoala in functiune atat de mult cat se poate, iar in cazul in care.

Klaus Iohannis, despre sprijinul SUA pentru proiectele de infrastructura: Cred ca saptamana viitoare vom face noi pasi in directia realizarii acestora (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa, despre proiectele de infrastructura realizate cu sprijinul Statelor Unite ale Americii SUA), mentionand ca este posibil ca sa.

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor parlamentare: Esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca esenta democratiei sta in alegeri, in alegeri libere, iar oamenii trebuie sa aleaga in ce fel de societate vrem.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )