Libnet.ro
UNICEF

13:15

Klaus Iohannis pleaca din tara, dupa dezbaterea electorala cu jurnalistii. Presedintele participa la Congresul PPE de la Zagreb

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis pleaca din tara, dupa dezbaterea electorala cu jurnalistii. Presedintele participa la Congresul PPE de la Zagreb

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri si joi, la Congresul statutar al Partidului Popular European PPE) organizat la Zagreb, in Croatia, unde vor fi alesi presedintele, vicepresedintii si. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis pleaca din tara, dupa dezbaterea electorala cu jurnalistii. Presedintele a fost invitat la Congresul PPE de la Zagreb

Presedintele Klaus Iohannis participa, miercuri si joi, la Congresul statutar al Partidului Popular European PPE) organizat la Zagreb, in Croatia, unde vor fi alesi presedintele, vicepresedintii si.

Klaus Iohannis ar urma sa plece din tara, dupa dezbaterea electorala cu jurnalistii. Presedintele a fost invitat la Congresul PPE de la Zagreb

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat sa participe, miercuri si joi, la Congresul statutar al Partidului Popular European PPE) organizat la Zagreb, in Croatia, unde vor fi alesi presedintele,.

Surse: Cine sunt jurnalistii care merg la dezbaterea cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti dupa-amiaza la o dezbatere cu mai multi jurnalisti si politologi, printre acestia fiind Moise Guran si Ion M. Ionita.

Viorica Dancila a dezvaluit ce l-ar intreba pe Klaus Iohannis daca ar exista o dezbatere electorala intre ei

Viorica Dancila, candidata PSD la Presedintia Romaniei, dezvaluie ce l-ar intreba pe presedintele Iohannis daca acesta ar accepta sa participe la o dezbatere electorala. De ce nu ati facut nimic in.

Klaus Iohannis anunta ca Viorica Dancila nu va fi primita la dezbaterea de marti

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat la Ploiesti, ca Viorica Dancila nu va fi primita daca va merge la dezbaterea pe care a anuntat-o pentru marti seara.

Klaus Iohannis: Voi fi foarte ferm, ca sa nu spun intransigent cu Guvernul! Eu nu vreau sa mai promitem lucruri, eu vreau sa le facem!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la dezbaterea de la BCU, ca va fi foarte ferm cu guvernul pe tema constructiei de drumuri si autostrazi. Fac cam patru ore cu masina pana la Sibiu. Eu sunt ferm.

Klaus Iohannis: Nu am niciun razboi cu electoratul PSD!

Klaus Iohannis a reiterat marti in dezbaterea de la Biblioteca Centrala Universitara ca se bazeaza in turul al doilea al prezidentialelor pe votul electoratului PNL, USR PLUS, PMP si UDMR. Nu am niciun.

Klaus Iohannis, despre motivele pentru care a tacut in fata abuzurilor din Justitiei: Ele trebuie lamurite in CSM

Presedintele Klaus Iohannis a evitat marti, in dezbaterea de la BCU, sa raspunda direct la intrebarea jurnalistului Antena 3, Radu Tudor, pe tema tacerii in fata abuzurilor din justitie. Ati atins o.

KLAUS IOHANNIS: Dezbaterea va incepe la ora 19:00

Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore. La dezbaterea electorala organizata de echipa de campanie a lui Iohannis, jurnalistii, analistii, politologii si comentatorii politici invitati vor putea adresa intre doua si patru intrebari. Potrivit anuntului facut sambata, la eveniment vor participa, in sala, studenti si jurnalisti care nu vor putea interveni in discutie.

Klaus Iohannis participa azi la dezbaterea organizata de SNSPA

Presedintele Klaus Iohannis participa marti, la dezbaterea electorala organizata de Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, la care sunt invitati jurnalisti, analisti, politologi si comentatori politici. Evenimentul are loc in Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )