Libnet.ro
UNICEF

12:16

Klaus Iohannis a semnat decretele de pensionare pentru procurorii Calin Nistor si Tiberiu Nitu. Cei doi ies la pensie la 49, respectiv 50 de ani

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a semnat decretele de pensionare pentru procurorii Calin Nistor si Tiberiu Nitu. Cei doi ies la pensie la 49, respectiv 50 de ani

Presedintele a semnat, miercuri, mai multe decrete de pensionare a unor procurori si judecatori. Printre acestia, fostul procuror-sef al DNA, Calin Nistor care va iesi din sistem pe data de 15 ianuarie, la doar 50 de ani. Dar si fostul procuror general Tiberiu Mihail Nitu, care iese la pensie pe 1 ianuarie, la 49 de ani. continuă pe Antena3

Val de pensionari in magistratura. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 30 decembrie a. c. , mai multe decrete care vizeaza eliberarea din functie a mai multor magistrati ca urmare a pensionarii: Decret privind.

Klaus Iohannis vine marti la Chisinau pentru a transmite un puternic mesaj de sustinere pentru noul presedinte al Republicii Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua, marti, 29 decembrie, o vizita oficiala la Chisinau, la invitatia presedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta va fi prima vizita a unui sef de stat dupa investirea in functie a Maiei Sandu.

Klaus Iohannis, vizita la Chisinau pentru a se intalni cu Maia Sanda. Seful statului e primul lider care se vede cu noua presedinta a Rep. Moldova

Klaus Iohannis va merge, marti, intr-o vizita oficiala la Chisinau, la invitatia noului presedinte al Republicii Moldova, Maia Sandu. Presedintele Romaniei va fi primul lider de stat primit de presedintele Maia Sandu, potrivit unui anunt emis de Administratia Prezidentiala.

Horoscop 2021 cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru Klaus Iohannis

Horoscop 2021 cu Mariana Cojocaru. Astrologul Mariana Cojocaru a realizat profilul astrologic pentru liderii politici ai Romaniei, Klaus Iohannis, Ludovic Orban, Dan Barna, Vasile Citu respectiv Anca Dragu, prima femeie presedinte al Senatului Romaniei.

Ion Cristoiu: Marele invins din politica in 2020 este Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat, intr-un articol pe blogul sau, motivele pentru care Klaus Iohannis merita titlul de Marele invins al anului 2020 in politica romaneasca.

George Simion, atac dur la Klaus Iohannis. Detaliul observat la vizita presedintelui in R. Moldova

George Simion, a criticat modul in care a avut loc vizita oficiala a presedintelui Romaniei la Chisinau. Potrivit acestuia, vizita lui Klaus Iohannis a fost una modesta, iar seful statului ar fi trebuit sa puna mai mult accent pe romanitate. George Simion, atac dur la Klaus Iohannis intr-un live pe pagina sa personala de socializare, .

Presedinta Republicii Moldova, cadou simbolic pentru Presedintele Romaniei. Ce i-a oferit Maia Sandu lui Klaus Iohannis: Celebreaza sacrificiul si dedicatia medicilor in aceasta perioada dificila (VIDEO)

La finalul declaratiei comune de presa pe care au sustinut-o marti la Chisinau, presedinta Maia Sandu i-a oferit presedintelui Klaus Iohannis un dar simbolic si i-a multumit pentru deschiderea Romaniei fata.

Ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Momentul a ramas in istorie deja

S-a aflat ce s-a intamplat cu Klaus Iohannis in Republica Moldova. Potrivit multora, momentul a ramas in istorie deja. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit marti, la Chisinau, cu onoruri militare, de catre Maia Sandu, omologul sau moldovean. Vizita lui Klaus Iohannis, una istorica in Republica Moldova. Cum l-a primit Maia Sandu pe presedintele Romaniei .

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu

Presedintele Klaus Iohannis face marti o vizita in Republica Moldova, la invitatia presedintelui Maia Sandu, urmand sa fie adoptata o Declaratie comuna prin care se urmareste consolidarea parteneriatului strategic bilateral. Vizita are ca obiectiv transmiterea unui puternic mesaj de sustinere pentru noul Presedinte al Republicii Moldova.

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta pentru bugetul de stat cu premierul Florin Citu si Alexandru Nazare, ministrul Finantelor

Presedintele Klaus Iohannis va avea, luni, ora 14, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind constructia bugetului de stat, la care vor participa premierul Florin Citu si Alexandru Nazare, ministrul Finantelor, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )