Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce le-a transmis Klaus Iohannis romanilor cu ocazia Craciunului. Mesajul Presedintelui

B1 B1,
Ce le-a transmis Klaus Iohannis romanilor cu ocazia Craciunului. Mesajul Presedintelui

In acest an, din cauza epidemiei de COVID-19, suntem nevoiti sa ne petrecem sarbatorile departe de cei pe care ii iubim atat de mult si de care ne este dor, a declarat Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis,. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj de Craciun: Darul pe care cu generozitate il putem face cu totii de acest Craciun este sa-i protejam pe cei dragi |VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj video cu prilejul Craciunului si le-a spus romanilor ca darul pe care cu generozitate il putem face cu totii de acest Craciun este sa-i protejam pe cei dragi.

Florin Citu, mesaj pentru romani cu ocazia Craciunului: Va rog pe toti sa...

Premierul Florin Citu le-a transmis romanilor un mesaj cu ocazia Craciunului. intampinam sarbatoarea Craciunului cu speranta si incredere ca vom depasi cu bine aceasta perioada dificila, a spus Florin Citu.

Donald si Melania Trump, mesaj special cu ocazia Craciunului: Crestinii sarbatoresc cel mai mare miracol din istoria omenirii Vaccinul va pune capat acestei pandemii teribile in curand (VIDEO)

Donald si Melania Trump, presedintele in exercitiu si prima doamna a SUA, au transmis un mesaj special cu ocazia Craciunului, in care au vorbit despre miracolul Nasterii Domnului, dar si despre lupta globala.

Klaus Iohannis: Nimeni, niciodata, nu trebuie sa uite ca, pentru idealurile lor, romanii s-au asezat in fata tancurilor

In urma cu 31 de ani, romanii au asezat piatra de temelie a Romaniei democratice si nimeni, niciodata, nu trebuie sa uite ca, pentru idealurile lor, romanii s-au asezat in fata tancurilor, afirma Klaus Iohannis in mesajul transmis cu prilejul Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii.

Cum si-a petrecut Craciunul presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a mers la Sibiu pentru sarbatoarea Craciunului. Seful statului a participat la slujba, vineri dimineata, in prima zi de Craciun. Alaturi de presedinte s-a aflat, ca de obicei, sotia sa, Carmen Iohannis.

Noi fotografii cu fetita fostului principe Nicolae al Romaniei, cu ocazia Craciunului. Cum arata micuta Maria Alexandra, la aproape doua luni

Fostul principe Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, au postat noi fotografii cu fiiica lor cu ocazia Craciunului. Imaginile cu micutaMaria-Alexandra, in varsta de aproape doua luni au.

Klaus Iohannis: Ma inclin in fata sacrificiului suprem din Decembrie 1989! Orice intarziere a Justitiei in infaptuirea dreptatii va transforma aceasta rusinoasa restanta intr-un grav atentat la adresa democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj special marti, cu prilejul Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii. Ma inclin in fata sacrificiului suprem din Decembrie 1989, a transmis seful.

Klaus Iohannis: Sa fim impreuna in spirit, convinsi ca, solidari, vom reveni curand la o viata normala

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj video adresat romanilor de Craciun, ca, in conditiile pandemiei, darul pe care il putem face este protejarea celor dragi.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj de solidaritate alaturi de liderii europeni: Perspectiva rapida a unui vaccin ne da astazi sperante. increderea si solidaritatea europeana ne ofera forta necesara sa recladim normalitatea

Klaus Iohannis a transmis un mesaj, printr-un colaj video postat peTwitter,in carelideri Uniunii Europene au indeamnatla solidaritate in eforturile de a opri pandemia de.

Dosarul Revolutiei, o restanta rusinoasa. Klaus Iohannis: Justitia trebuie sa isi faca datoria!

Comunismul a rupt legatura fireasca cu familia democratiilor europene, iar dupa 45 de ani de crime si cruzimi, romanii s-au asezat in fata tancurilor pentru idealurile lor, a transmis presedintele Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertati, la 31 de ani de la Revolutia din 1989. Tocmai de aceea, seful statului a facut un nou apel pentru aflarea adevarului in Dosarul Revolutiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )