Libnet.ro
UNICEF

08:15

Viorica Dancila, la Antena 3: Romanii vor un presedinte care sa uneasca

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, la Antena 3: Romanii vor un presedinte care sa uneasca

Liderul PSD, Viorica Dancila, a fost, marti, invitata lui Radu Tudor, la Punctul de intalnire. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, la Antena 3: Romanii vor un presedinte care sa uneasca - LIVE TEXT

Viorica Dancila, la Antena 3: Romanii vor un presedinte care sa uneasca .

Viorica Dancila: PSD va forma un grup care va monitoriza activitatea Guvernului pentru a preveni abuzurile

Fostul premierViorica Dancila a anuntat ca PSD va avea un grup format din fosti ministri si alti specialisti social-democrati care sa monitorizeze activitatea Guvernului Orban, pentru a.

AUDIO De ce candideaza Viorica Dancila: Lupt impotriva unei tari in care sa se regaseasca toti romanii

Viorica Dancila a facut o noua gafa majora, in plina campanie electorala, afirmand, intr-o vizita la Marasesti, ca obiectivul ei in aceste alegeri prezidentiale este de a lupta impotriva unei tari in care sa se regaseasca toti romanii.

VIDEO Viorica Dancila: Este o zi neagra pentru democratie - ziua in care Iohannis a reusit sa-si impuna locotenentii la Palatul Victoria Avem un presedinte dictator si abuziv

Aceasta este o zi neagra pentru Romania, in care presedintele Iohannis a reusit sa isi impuna locotenentii la Palatul Victoria, a sustinut fostul premier PSD Viorica Dancila, care a facut o declaratie de presa la sediul de partid, dupa votul de investitura primit in Parlament de Guvernul PNL condus de Ludovic Orban.

Cei doi fii ai lui Adrian Nastase anunta ca voteaza cu Viorica Dancila la prezidentiale: Reaua cea mai mica

Cei doi fii ai fostului premier Adrian Nastase, Andrei si Mihnea, anunta pe Facebook ca la alegerile prezidentiale o vor vota pe Viorica Dancila, definita de tatal lor drept reaua cea mai mica, cu referire la faptul ca, in mai multe cazuri, principiul in functie de care au votat romanii a fost acela al raului cel mai mic.

Viorica Dancila: Avem un presedinte dictator

Avem un presedinte antidemocratie si antiConstitutie, sustine premierul demis Viorica Dancila. Cel mai grav este ca avem un presedinte care lucreaza contra romanilor, a mai spus Dancila, luni.

Ce a raspuns Viorica Dancila, atunci cand a fost intrebata daca a mai vorbit cu Dragnea. Premierul demis, gest sincer

Viorica Dancila a fost intrebata daca a luat legatura cu Liviu Dragnea, in contextul in care fostul presedinte PSD a primit o zi de permisie si a parasit Penitenciarul Rahova pentru 24 de ore. Premierul demis al Romaniei sustine ca nu a vorbit cu Dragnea. Viorica Dancila sustine ca nu a vorbit cu Liviu Dragnea.

Viorica Dancila numeste un apropiat al Rovanei Plumb la sefia DLAF, in ultimele clipe la Palatul Victoria: Bogdan Dintoi, presedinte de bloc si politist, va conduce institutia de contact a celebrului OLAF in urmatorii 5 ani

Viorica Dancila l-a numit, in ultima sa zi la Palatul Victoria, pe Bogdan Ionut Dintoi in functia de sef al Departamentului pentru lupta antifrauda DLAF), structura romaneasca de contact a deja celebrului.

Cum arata Viorica Dancila, in urma cu 27 de ani. Diferenta uriasa! Multi au vazut poza, dar putini au recunoscut-o

Viorica Dancila arata cu mult diferit, in anii tineretii, fata de cum o stiu romanii, in prezent. Mai mult, contracandidata lui Klaus Iohannis in cursa pentru Cotroceni poate fi cu greu recunoscuta de catre alegatori. intr-o imagine din urma cu 27 de ani, aceasta poate fi vazuta alaturi de fiul ei, Victor. De asemenea, fostul .

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a facut un copil, dupa ce l-a infiat pe Victor

Viorica Dancila a povestit, duminica, la Antena 3, cum l-a infiat pe Victor, unicul sau fiu, si de ce nu a facut, alaturi de sotul sau, un copil. Aveam 26 de ani. Nu ne doream atunci sa infiem un copil,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )