Libnet.ro
UNICEF

17:45

Lionel Messi, fotbalistul cu cele mai mari venituri in 2020

Online Sport Online Sport,
Lionel Messi, fotbalistul cu cele mai mari venituri in 2020

In pofida telenovelei plecarii de la Barcelona, amanata in cele din urma spre usurarea fanilor catalani, Lionel Messi ramane fotbalistul cu cel mai mare venit obtinut in acest an pandemic 2020. continuă pe Online Sport

Unul dintre cele mai mari exemplare de delfin cu botul gros a fost gasit fara viata pe plaja la Constanta. Afalinul a murit prin sufocare (FOTO)

Din pacate, unul dintre cele mai mari exemplare de Afalin, un delfin cu botul gros, a fost gasit mort pe tarmul din Constanta. Acesta s-a sufocat, dupa ce s-a prins intr-un fir de taparina. Anuntul a fost.

Conexiunile elitei apropiate Kremlinului cu una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria

Mai multi sefi de companii de stat din Rusia, inclusiv apropiati ai presedintelui Vladimir Putin, si-au cumparat apartamente de lux intr-o statiune de la Marea Neagra prin conexiuni cu un conglomerat considerat drept una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria.

Unul dintre cele mai mari licee din Prahova, inchis din cauza cazurilor de COVID-19. in aceeasi situatie se afla si alte scoli din comuna Gorgota

Unul dintre cele mai mari licee din Prahova, dar si alte doua scoli generale si patru gradinite vor fi inchise temporar dupa ce aici au fost depistate mai multi elevi si profesori insectati cu SARS-CoV-2.

Elevi de la cele mai mari Colegii din Alba Iulia, confirmati cu COVID-19. Variantele luate in calcul la inceputul anului scolar

Cele mai importante doua colegii din Alba Iulia au inregistrat cazuri de COVID 19 inainte de inceperea cursurilor.

Unul dintre cele mai mari mistere, rezolvat dupa aproape un secol

Un mister de peste un secol a inconjurat fauna taiwaneza inca de cand parintele zoogeografiei Alfred Russel Wallace, in colaborare cu Frederic Moore, a scris o lucrare de referinta in.

Suma colosala incasata de Lionel Messi in ultimul an. Cristiano Ronaldo, al doilea cel mai prolific fotbalist

Lionel Messi este fotbalistul cu cel mai mare salariu din lume. De asemenea, pe langa incasarile din fotbal se adauga si campaniile publicitare. Cat castiga, de fapt, argentinianul? Forbes a facut.

CUM A LOVIT SECETA AGRICULTURA DIN BUZAU Pagube mai mari in toamna decat in primavara

Buzaul este unul dintre cele mai afectate judete de seceta din acest an. Culturile au fost distruse pana la procentul de 100%, in functie de zona, iar mii de fermieri au ramas cu hambarele goale. Situatia a fost extrem de grava la culturile recoltate in primavara, cand agricultorii nu au cules niciun bob de grau, orz sau secara, seceta distrugand aproape 70. 000 de hectare de culturi si, din pacate, situatia se repeta si in aceasta perioada cand buzoienii sunt in plina campanie de recoltare la porumb si floarea soarelui. Specialistii spun ca pagubele provocate de seceta la aceste culturi sunt duble fata de cele inregistrate la culturile de toamna, respectiv grau, orz, secara.

Cele mai bune parfumuri din 2020. Premiile Fragrantica!

Fie ca este vorba despre esente pentru femei sau barbati, parfumuri de nisa sau arome mass market, iata care sunt cele mai bune parfumuri din 2020. Au fost desemnate in cadrul Premiilor Fragrantica! .

Care sunt cele mai inteligente rase de caini. Surprizele din top

Conform cercetatorilor, cainii sunt capabili sa inteleaga 250 de cuvinte si gesturi, sa numere pana la cinci, dar si sa efectueze operatii simple de matematica. Care sunt cele mai inteligente rase de caini De altfel, oamenii de stiinta canadieni au facut si un top al celor cinci cele mai inteligente rase de caini. Iata care .

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, raportate in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 168 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri este Iasi. Cinci judete nu au raportat niciun nou caz, insa situatia nu este relevanta, pentru ca datele sunt valabile pentru o zi de duminica, atunci cand se fac mult mai putine teste.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )