Libnet.ro
UNICEF

18:45

Liviu Dragnea, atac la Nicolae Banicioiu: Daca am fi avut un ministru al Sanatatii atat de bun, nu am fi fost loviti atat de multi de viroza

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, atac la Nicolae Banicioiu: Daca am fi avut un ministru al Sanatatii atat de bun, nu am fi fost loviti atat de multi de viroza

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a tinut sa precizeze, joi, la Conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, ca poate nu ar fi fost racit, la fel ca multi altii, daca ministrul Sanatatii ar fi fost atat de bun. continuă pe Adevărul

Dragnea, ATAC la ministrul Educatiei: Nu stiu ce a avut in minte. Am fost surprins

Liviu Dragnea, presedinele interimar la PSD; a declarat, miercuri, intr-un interviu la postul de radio Europa FM ca a fost surprins cand a aflat de ordinul dat Sorin Campeanu, ministrul Educatiei, privind evaluarea spatiilor din camine pentru eventuala primire a imigrantilor.

Liviu Dragnea, repros surprinzator la adresa ministrului Sanatatii: Sunt foarte racit..

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, la Conferinta Extraordinara a PSD Bucuresti, ca este foarte racit si ca daca la Ministerul Sanatatii ar fi un ministru foarte bun nu ar fi atatia.

Liviu Dragnea si-a amintit brusc de raportul TVR: Actuala conducere si-a asumat un plan de redresare pe care nu l-a respectat. Stelian Tanase: Am avut discutii neplacute cu generalul Oprea pe tema plagiatului

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a facut marti un apel catre parlamentarii din Opozitie sa fie prezenti la Comisiile reunite de Cultura in care se va discuta raportul TVR si a spus ca actuala conducere a TVR si-a asumat un plan de redresare pe care nu l-a respectat, informeaza Agerpres. Daca raportul de activitate al Televiziunii publice e respins in Parlament, conducerea TVR e demisa de drept. Contactat de Hotnews. ro, presedintele director-general al TVR, Stelian Tanase, a declarat in acest context ca in ultimele zile a avut doua discutii neplacute cu generalul Oprea, pe tema plagiatului prezentat in stirile televiziunii.

UPDATE Un ministru fidel lui Victor Ponta il provoaca pe Liviu Dragnea si cere congres extraordinar in PSD/ Si Ministrul Economiei solicita congres

Sorin Grindeanu, presedintele PSD Timis si ministru al Comunicatiilor, cere intr-un comunicat de presa organizarea unui Congres extraordinar al PSD pana la jumatatea lunii octombrie pentru alegerea unui presedinte plin al partidului. Grindeanu, un fidel al lui Victor Ponta, il provoaca astfel pe Liviu Dragnea, proaspat ales presedintele interimar al partidului, care se afla intr-o relatie tensionata cu Ponta. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca Dragnea nu isi doreste acum congres. UPDATE Si ministrul Economiei, Mihai Tudose, liderul PSD Braila, solicita organizarea cat mai rapida a unui congres. Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar al partidului pe 22 iulie, functie ce ar urma sa o ocupe pana la congresul programat sa aiba loc pe 16 noiembrie.

Nicolae Banicioiu, precizari importante despre noul tratament pentru hepatita C

Noul tratament pentru hepatita C, fara interferon, trebuie administrat corect si monitorizat de medicul specialist si medicul de familie pentru ca altfel virusul capata rezistenta la tratament, a declarat, joi, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, .

Nicolae Banicioiu, apostrofat de Victor Ponta in sedinta Guvernului

Premierul Victor Ponta l-a apostrofat, miercuri, in sedinta Guvernului pe ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, ca nu explica pe limba romana ce solutii a gasit pentru tratamentul hepatitei C si.

Liviu Dragnea, despre Daniel Predoiu (membru PSD Olt): Daca vrea sa-l iubeasca pe Hitler, o poate face in afara partidului (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a spus, joi, ca PSD nu este un partid antisemit si daca Daniel Predoiu, membru de baza al Organizatiei PSD Olt, vrea sa-l iubeasca pe Hitler, s-o faca in alta.

Liviu Dragnea, despre plecarea lui Victor Ponta in Turcia: Nu stiu unde este, sincer. Nu stiu daca este plecat, nici daca a delegat atributiile (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca nu stie daca premierul Victor Ponta a plecat din tara si nici daca a delegat pe cineva in absenta sa. Nu am vorbit cu premierul nici ieri, nici.

Liviu Dragnea, despre cazarea refugiatilor in caminele studentesti: Eu nu stiu ce a avut in minte ministrul Cimpeanu. Mai multi imigranti, bani in plus serviciilor secrete

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza la initiativa ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, de a primit refugiati in caminele studentesti din tara. Dragnea este de parere ca ordinul lui.

Liviu Dragnea: Nu ii spun eu lui Sorin Oprescu daca sa isi dea demisia sau nu

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca nu poate sa ii spuna primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, daca sa isi dea demisia sau nu. Mai mult de atat, Dragnea a mai precizat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )