Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Pana la 1 decembrie vom putea sa prezentam bucurestenilor candidatii la alegerile locale

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Pana la 1 decembrie vom putea sa prezentam bucurestenilor candidatii la alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca are incredere ca pana la data de 1 decembrie Partidul Social Democrat poate prezenta bucurestenilor echipa de candidati pentru alegerile locale si. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Legea salarizarii va fi depus la guvern pana la 1 octombrie

Proiectul legii salarizarii bugetarilor va fi depus la guvern pana la 1 octombrie si in maxim doua saptamani va putea ajunge in Parlament, a anuntat luni seful PSD, Liviu Dragnea, la finalul reuniunii conducerii PSD.

Liviu Dragnea, despre candidatul PSD la Primaria Capitalei: Vom face niste analize sociologice extrem de serioase. Trebuie un bun administrator, cu o viziune de dezvoltare (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca pe sociali democrati ii asteapta o primavara importanta. PSD isi va desemna un candidat propriu la Primaria generala a Capitalei. Dragnea a.

UPDATE Un ministru fidel lui Victor Ponta il provoaca pe Liviu Dragnea si cere congres extraordinar in PSD/ Si Ministrul Economiei solicita congres

Sorin Grindeanu, presedintele PSD Timis si ministru al Comunicatiilor, cere intr-un comunicat de presa organizarea unui Congres extraordinar al PSD pana la jumatatea lunii octombrie pentru alegerea unui presedinte plin al partidului. Grindeanu, un fidel al lui Victor Ponta, il provoaca astfel pe Liviu Dragnea, proaspat ales presedintele interimar al partidului, care se afla intr-o relatie tensionata cu Ponta. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca Dragnea nu isi doreste acum congres. UPDATE Si ministrul Economiei, Mihai Tudose, liderul PSD Braila, solicita organizarea cat mai rapida a unui congres. Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar al partidului pe 22 iulie, functie ce ar urma sa o ocupe pana la congresul programat sa aiba loc pe 16 noiembrie.

Liviu Dragnea: Proiectul salarizarii ajunge in Parlament pana pe 15 octombrie (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca de la 1 septembrie niciciun serviciu medical nu va mai fi decontat, fara card de sanatatea, cu exceptia celor care nu au intrat in posesia.

Liviu Dragnea vrea comasarea alegerilor: Mandatele primarilor si parlamentarilor sa fie de cinci ani

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, ca va propune un nou proiect de comasare a alegerilor, in care mandatele tuturor alesilor vor fi de cinci ani. Dragnea sustine ca altfel Rom.

Liviu Dragnea: PSD trebuie sa se gandeasca la o candidatura credibila pentru Primaria Capitalei. Scena politica se reseteaza total in urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca PSD trebuie sa vina cu un candidat credibil pentru alegerile la Primaria Capitalei. Dragnea este de parere ca acuzatiile care.

Liviu Dragnea, repros surprinzator la adresa ministrului Sanatatii: Sunt foarte racit..

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, la Conferinta Extraordinara a PSD Bucuresti, ca este foarte racit si ca daca la Ministerul Sanatatii ar fi un ministru foarte bun nu ar fi atatia.

Liviu Dragnea, atac la Nicolae Banicioiu: Daca am fi avut un ministru al Sanatatii atat de bun, nu am fi fost loviti atat de multi de viroza

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a tinut sa precizeze, joi, la Conferinta de alegeri a PSD Bucuresti, ca poate nu ar fi fost racit, la fel ca multi altii, daca ministrul Sanatatii ar fi fost atat de bun.

Liviu Dragnea: Trebuie sa fim solidari, dar sa nu uitam ca tara trebuie protejata

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca, in privinta primirii refugiatilor, sustine in continuare ceea ce a spus initial si el si presedintele Klaus Iohannis, respectiv o cota.

Liviu Dragnea, despre Daniel Predoiu (membru PSD Olt): Daca vrea sa-l iubeasca pe Hitler, o poate face in afara partidului (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a spus, joi, ca PSD nu este un partid antisemit si daca Daniel Predoiu, membru de baza al Organizatiei PSD Olt, vrea sa-l iubeasca pe Hitler, s-o faca in alta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )