Libnet.ro
UNICEF

14:45

Liviu Dragnea: Serviciile secrete si justitia sunt folosite in scopuri politice sa ii puna presedintelui la picioare capete politice (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Serviciile secrete si justitia sunt folosite in scopuri politice sa ii puna presedintelui la picioare capete politice (VIDEO)

Liviu Dragnea a sustinut in discursul din Piata Victoriei ca statul paralel ar fi cel care controleaza totul in aceasta tara si le-a prezentat sustinator un peisaj sumbru in care totul ar fi controlat de. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre FondulSuveran de Investitii: Inspirati probabil de cineva care vorbea de intelegeri secrete cu evreii

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri, despre Fondul de Investitii, in urma criticilor aparute. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o interventie exploziva in Camera Deputatilor, la dezbaterile asupra Fondului.

Mitingul PSD - Liviu Dragnea: Statul paralel este un sistem care foloseste institutiile statului intr-un mod nelegitim si paralel cu drepturile si libertatile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus in discursul sustinut in Piata Victoriei, in care i-a salutat pe inflitratii satatului paralel, ca oamenii din strada sunt vointa populara exprimata de lege si Constitutie. Dragnea a definit statul paralel ca fiind un sistem care foloseste institutiile statului intr-un mod nelegitim si paralel cu drepturile si libertatile.

Liviu Dragnea, despre scandalul revocarii lui Kovesi: Atacurile la CCR sunt inimaginabile

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri despre faptul caCCR a sesizatComisia de la Venetia cu privire la independenta sa. Este un demers firesc, pentru ca atacurile inimaginabile din ultima perioada.

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis are probleme la dosar! Nu va scapa de captivitate si raspundere

Liviu Dragnea a acuzat in cadrul discursului din timpul mitingului ca presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL Ludovic Orban sunt captivi ai statului paralel Sa nu-l invidiem pe prietenul dvs Klaus Iohannis .

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis are probleme la dosar! Nu va scapa de captivitate si raspundere (VIDEO)

Liviu Dragnea a acuzat in cadrul discursului din timpul mitingului ca presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL Ludovic Orban sunt captivi ai statului paralel Sa nu-l invidiem pe prietenul dvs Klaus Iohannis .

Sentinta n dosarul lui Liviu Dragnea, amnata pentru 21 iunie

Sentinta in dosarul angajarilor fictive in care este inculpat Liviu Dragnea a fost amanata de magistratii Curtii Supreme pana pe 21 iunie. La ultimul termen, procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru toti inculpatii din dosar. in cazul lui Liviu Dragnea, DNA a solicitat pana la 7 ani si 6 luni de detentie, dar si anularea suspendarii pedepsei din dosarul Referendumului.

LIVIU DRAGNEA a fost demascat! DEZVALUIRI incendiare despre mitingul PSD din CAPITALA: Acesta e adevaratul motiv

Senatorul PNL Alina Gorghiu a lansat, joi, un atac dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, sustinand ca mitingul pe care partidul pe care il conduce si care va avea loc sambata, 9 iunie, este de fapt.

VIDEO Primar PSD din Cavnic. Vladimir Petrut: Acest miting e pentru condamnatul penal Liviu Dragnea / Cum sa folosesti oamenii ca pe niste animale?

Primarul PSD din Cavnic, Vladimir Petrut, un contestatar al lui Liviu Dragnea de la celebra OUG 13, a declarat, la postul de televiziune TV Sighet, ca mitingul organizat de social-democrati sambata, la Bucuresti, este pentru condamnatul penal Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, dupa ce Ponta a acuzat interese ruso-israeliene n nfiintarea Fondului Suveran: Mincinos patologic / Nu comentez ce spun sobolanii

Liviu Dragnea l-a numit din nou sobolan pe Victor Ponta, dupa ce fostul premier a acuzat miercuri ca Fondul Suveran reprezinta o idee impusa lui Liviu Dragnea de catre un grup de afaceri din Israel si Rusia.

Liviu Dragnea a dezvaluit de ce a fost ales albul ca simbol al mitingului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat in timpul mitingului din Piata Victoriei ca a fost aleasa culoarea alb pentru manifestatie pentru ca simbolizeaza curatenia, iar ei curata tara de mizeria.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2627 seconds )