Libnet.ro
UNICEF

17:45

Topul celor mai cumparate masini din Romania. Ce autoturisme prefera romanii (FOTO)

B1 B1,
Topul celor mai cumparate masini din Romania. Ce autoturisme prefera romanii (FOTO)

Romanii si-au schimbat preferintele privind masinile noi pe care le achizitioneaza, potrivit clasamentului facut de Directia de inmatriculare Vehicule din MAI. Astfel, masinile preferate pentru. continuă pe B1

Topul celor mai MARI salarii din Romania in 2016. Cele mai banoase domenii

In topul celor mai mari salarii din tara, in 2016 figureaza directori de companii de consultanta, bancheri si fotbalisti. Pe primul loc in top se afla un roman care, anul trecut, a ici.

Topul celor mai mari salarii din tara in 2016. Cele mai banoase domenii

Pe primul loc in top se afla un roman care, anul trecut, a incasat 173. 000 de lei pe luna. Acesta este directorul general al unei companii de consultanta in afaceri, potrivit tvr. ro. In topul celor mai mari salarii din tara, in 2016 figureaza directori de companii de consultanta, bancheri si fotbalisti.

Un local din Cluj, in topul celor mai bune si secrete baruri din lume FOTO

Un local din Cluj este pe podium intr-un top sapte al celor mai bune si secrete baruri din lume intocmit de popularul site boredpanda. com.

Cele mai mari universitati din Romania fac avertizari cu privire la derapajele din Educatie

Consortiul Universitaria, din care fac parte cele mai mari cinci universitati din Romania, avertizeaza in legatura cu derapajele din sistemul educational si cer depolitizarea conducerii.

Ce loc ocupa Ilinca in topul celor mai frumoase concurente de la Eurovision 2017: romanca a ajuns in finala Next Top Model alaturi de alte 13 fete FOTO

Ilinca Bacila, care va reprezenta alaturi de Alex Florea Romania la Eurovision 2017, s-a clasat pe podium in urma semifinalelor pentru Next Top Model Eurovision 2017, obtinand peste o mie de voturi din partea fanilor concursului.

Care sunt tendintele auto in 2017 pe baza celor mai impresionante masini prezentate recent

Salonul Auto de la Shanghai ne-a aratat care este directia in care merge lumea automobilului: pe de o parte, masini mici, eficiente din punctul de vedere al spatiului sau consumului, masini electrice sau hibride, pe de alta parte modele SUV, pentru elita care-si permite taxele. Shanghai Auto Show este ultima mare intalnire auto pana in [].

40.000 de euro pe luna. Cu ce se ocupa cel care a primit cel mai mare salariu din Romania in 2016

Cel mai mare salariu de baza brut inregistrat in 2016 a fost de 38. 500 de euro 172. 477 de lei) pe luna si a fost obtinut de un director general al unei companii cu activitati in consultanta pentru afaceri, reiese din da.

Cel mai devastator cutremur din istoria omenirii. 830.000 de morti si sute de mii de raniti

Historia. ro prezinta o scurta cronologie a celor mai devastatoare cutremure din istoria omenirii. 11 octombrie 1138 Siria Cutremurul care s-a produs in ziua de 11 octombrie 1138 in Siria, a.

VIDEO E normal sa se creasca vaci in cea mai bogata comuna din Romania? Raspunsul unei femei care nu suporta mirosul de urina si fecale de la vaca

Dezbatere aprinsa in Dumbravita, judetul Timis. Aflata in imediata apropiere a Timisoarei, Dumbravita a devenit cea mai bogata comuna din Romania dupa ce vilele au rasarit una dupa alta in comuna, localitatea cunoscand o dezvoltare puternica. in ciuda urbanizarii Dumbravitei, unii localnici au ramas la vechile ocupatii: cresterea animalelor. Urmele lasate de vaci ii infurie, insa, pe unii dintre localnici.

STUDIU Care este orasul cu cea mai scazuta calitate a aerului din Romania. Pe ce loc se plaseaza Bucurestiul

Ploiestul este orasul cu cea mai scazuta calitate a aerului din Romania, arata un clasament intocmit recent de storia. ro. Bucurestiul se plaseaza abia pe locul trei, arata topul mentionat. De cealalata parte, cele mai putin poluate orase din Romania sunt Brasov, Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )