Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ludovic Orban: Guvernul se va reuni, luni, in sedinta pentru a adopta rectificarea bugetara

B1 B1,
Ludovic Orban: Guvernul se va reuni, luni, in sedinta pentru a adopta rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca Guvernul se va reuni, luni, in sedinta pentru a adopta rectificarea bugetara. Amintim caministrului Finantelor, Florin Citu, a declarat in data de 18. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Avem proiecte foarte serioase pentru judetul Giurgiu

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul va derula mai multe proiecte importante de infrastructura in judetul Giurgiu, printre care si refacerea podului de cale ferata de la Gradistea.

LUDOVIC ORBAN: Am propus ca luni sa organizam o sedinta de Guvern pentru a adopta rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul se va reuni, luni, in sedinta pentru a adopta rectificarea bugetara, dupa ce proiectul rectificarii a fost discutat, in prima lectura, in aceasta saptamana.

Ludovic Orban ar vrea amenzi mai mari pentru cei care nu respecta restrictiile

Premierul Ludovic Orban este convins ca o crestere a cuantumului amenzilor aplicate persoanelor care.

Campania de vaccinare anti-COVID-19, discutata in sedinta de Guvern. Ludovic Orban: Sa fim pregatiti pentru a putea demara vaccinarea imediat ce vom accesa primele cantitati

Premierul Ludovic Orban a vorbit, in debutul sedintei de Guvern de miercuri, despre organizarea campaniei de vaccinare anti-coronavirus in Romania, imediat ce primele doze de vaccin vor ajunge in tara.

OUG privind rectificarea bugetara, in prima lectura la sedinta de Guvern de miercuri Ludovic Orban: Sa nu-si imagineze vreun primar ca primeste bani pe ochi frumosi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in sedinta de Guvern de miercuri va fi analizat, in prima lectura, proiectul de Ordonanta de Urgenta privind rectificarea bugetara. Ministerele Sanatatii,.

Sedinta la Cotroceni: Presedintele Klaus Iohannis discuta cu premierul Ludovic Orban si mai multi membri ai Guvernului despre raspunsul la criza sanitara COVID-19 Lista completa a participantilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, are o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19, marti, ora 13, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban,.

Ludovic Orban: Saptamana urmatoare vom avea inca 280 de paturi pentru Terapie Intensiva

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, de la Suceava, ca Guvernul isi doreste sa creasca veniturile romanilor, nu sa le scada. De asemenea, premierul a anuntat ca saptamana viitoare vor fi disponibilizate alte paturi ATI pentru pacientii cu Covid la patru spitale din Capitala, dintre care unul este privat.

Ludovic Orban: Desi a reclamat ca nu a avut sprijin, HoReCa a fost ajutata Noi am majorat pensiile cu cea mai mare valoare efectiva si am crescut investitiile in an de criza

Premierul Ludovic Orban a vorbit, miercuri seara, despre masurile pe care le-a luat Guvernul PNL in sprijinul diverselor sectoare ale economiei, afectate si ele de epidemia de coronavirus. Orban a sustinut ca.

LUDOVIC ORBAN: Avem un memorandum privitor la structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul este pregatit cu un memorandum privind structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19.

Ludovic Orban: Suntem pregatiti cu un memorandum privitor la structura Comitetului national de conducere a campaniei privind vaccinarea

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul este pregatit cu un memorandum privind structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Seful Executivului a adaugat ca Valeriu Gheorghita, medic la Spitalul Militar Central, va conduce campania si va fi secondat de secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Adrian Baciu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )