Libnet.ro
UNICEF

06:00

Orban isi face, astazi, un nou test pentru coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Orban isi face, astazi, un nou test pentru coronavirus

Prim-ministrul Ludovic Orban va face luni dimineata al doilea test privind noul coronavirus COVID-19), urmand ca, in situatia in care rezultatul va fi negativ, sa-si incheie perioada de izolare de 14 zile. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Ludovic Orban isi face luni un nou test pentru coronavirus

Prim-ministrul Ludovic Orban va face luni dimineata al doilea test privind noul coronavirus COVID-19), urmand ca, in situatia in care rezultatul va fi negativ, sa-si incheie perioada de izolare de 14 zile.

Ludovic Orban, izolat din 13 martie la Vila Lac, va face luni al doilea test pentru coronavirus

Premierul Ludovic Orban - aflat in izolare la Vila Lac 1 din 13 martie - va face luni dimineata al doilea test pentru coronavirus, iar in cazul in care rezultatul va fi negativ va incheia perioada de izolare de 14 zile, a anuntat, duminica, Guvernul.

Ludovic Orban isi va face al doilea test pentru depistarea coronavirus

Prim-ministrul Ludovic Orban va face luni dimineata al doilea test privind noul coronavirus COVID-1.

Cancelarul Angela Merkel, rezultat negativ la primul test pentru coronavirus

Purtatorul de cuvant al cancelarului Angela Merkel a declarat luni ca liderul german a obtinut un re.

Rand Paul a devenit primul senator din SUA al carui test pentru coronavirus a iesit pozitiv

Senatorul republican al SUA, Rand Paul, a fost testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv, unei declaratiiemisa duminica de reprezentantii sai. Astfel, acesta a devenit primul senator din SUA.

O femeie din Iasi isi face singura masti de protectie pentru ea si copiii ei

O femeie din Iasi isi face singura masti de protectie pentru ea si copiii ei. Costul unei masti este de 1 leu si 80 de bani, iar femeia spune ca o masca se face in 5 minute si contine produse cumparate din farmacii.

Cand va fi comunicat rezultatului testului pentru coronavirus efectuat premierului Ludovic Orban

Rezultatul testului pentru coronavirus la care a fost supus premierul Ludovic Orban urmeaza sa fie comunicat marti, 24 martie, intre orele 10.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, se testeaza saptamanal pentru coronavirus: Trebuie sa te gandesti la sanatatea ta

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a declarat la un post local de televiziune ca isi face saptamanal testul pentru coronavirus, motivand ca nu vrea sa-si puna in pericol nici sanatatea, si nici colegii, in calitate de primar si coordonator al Situatiilor de Urgenta pe Municipiul Iasi.

Pacientul din Bucuresti care a murit astazi a stat internat 4 zile la Spitalul Universitar pana sa fie testat pentru coronavirus

Pacientul de 74 de ani infectat cu coronavirus care a murit astazi la Spitalul Victor Babes din Capitala s-a prezentat lunea trecuta, de unul singur, la Spitalul Universitar din Bucuresti, din cauza ca avea febra si tuse. El a fost internat initial, luni, la Spitalul Universitar si a fost testat pentru coronavirus abia 4 zile mai tarziu, vineri, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro.

Medicii spun ca leacul pentru coronavirus exista deja. Ce ne lipseste, insa

De ce nu avem medicamente pentru a trata COVID-19 si cat timp va dura pentru a le dezvolta? SARS-CoV-2 coronavirusul care provoaca boala COVID-19 este complet nou si ataca celulele intr-un mod inedit. Fiecare virus este diferit, la fel si medicamentele folosite pentru a le trata. Medicii spun ca leacul pentru coronavirus exista .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )