Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ludovic Orban, noi precizari cu privire la legea carantinarii: Am stabilit masuri imediate

B1 B1,
Ludovic Orban, noi precizari cu privire la legea carantinarii: Am stabilit masuri imediate

Marti, 21 iulie, Romania a inregistrat un nou record de infectari cu COVID-19 si a intrat in vigoare legea carantinarii. Ludovic Orban, premierul Romaniei, a comentat pe marginea acestor subiecte, in urma unor. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii

Premierul Ludovic Orban a declarat azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca in sfarsit avem legea izolarii, carantinarii, iar sedinta Executivului este convocata pentru a modifica HG privind prelungirea starii de alerta si pentru a include modificarile necesare.

Ludovic Orban: Peste 4.500 de bolnavi de COVID-19 fie nu s-au internat, fie au iesit din spital la cerere inainte de a fi vindecati. Anchetele epidemiologice trebuie accelerate

Premierul Ludovic Orban a facut, marti seara, noi precizari cu privire la raspunsul autoritatilor din Romania in fata crizei COVID-19. Prim-ministrul a explicat ca, in perioada dintre decizia CCR si.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban, despre o scadere a numarului de infectari, dupa aplicarea legii carantinarii: inca n-am vazut impactul tergiversarii adoptarii unei legi in urma deciziei CCR (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, sambata, o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii, care a fost adoptata joi de Senat, in calitate de for decizional,.

Legea carantinarii si izolarii. Ce presupune aceasta lege si ce va include, de fapt

Premierul Ludovic Orban le-a solicitat responsabililor din sistemul medical, dar si sefilor Directiilor de Sanatate Publica sa aiba pregatite bazele de date cu persoanele diagnostocate cu coronavirus, care s-au externat la cerere din spitale, precum si cu persoanele lor de contact, pentru a putea emite deciziile de izolare la domiciliu, odata cu intrarea in vigoare, .

Ludovic Orban: DSP sa accelereze anchetele epidemiologice. Peste 4.500 de bolnavi de COVID-19 fie nu s-au internat, fie au iesit la cerere din spital inainte de a fi vindecate

Premierul Ludovic Orban face, marti seara, noi precizari despre raspunsul autoritatilor din Romania la criza COVID-19. Principalele declaratii facute de premierul Ludovic.

LUDOVIC ORBAN: Autoritatile au in vedere carantinarea a cate trei localitati din judetele Brasov si Arges

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca autoritatile au in evaluare cate trei localitati din judetele Arges si Brasov, unde, daca va fi necesar, va fi dispusa masura carantinarii, intrucat, a explicat el, odata cu intrarea in vigoare a legii, exista posibilitatea de a impune carantina zonala pentru comunitati locale sau pentru zone, conform Agerpres.

Ludovic Orban, anuntul trist despre revenirea la starea de urgenta: in mod clar, de acum incolo se aplica legea

Ludovic Orban a anuntat in cursul serii de luni conditiile in care restrictiile zonale vor fi reintroduse. De asemenea, premierul a vorbit si despre cei aproape 1000 de pacienti testati pozitiv, care au cerut sa fie externati sau au refuzat internarea. Cand vom reveni la masuri restrictive noi Premierul Romaniei a vorbit ieri despre limita maxima .

Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii. Actul normativ a fost publicat in Monitorul Oficial

UPDATE, 18 iulie, ora 14. 20 -Legea carantinarii si izolarii a fost publicata in Monitorul Oficial. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, sambata, legea carantinarii si izolarii,.

Legea privind carantina intra in vigoare. Ludovic Orban stabileste cu ministrii, prefectii si sefii DSP masurile concrete

Legea privind carantina intra in vigoare, marti, la trei zile de la publicarea ei in Monitorul Oficial. Pentru adopta actele administrative si normative necesare pentru punerea in aplicarte a masurilor cuprinse in lege, premierul Ludovic Orban are intalniri cu ministrii de resort, dar si cu toti prefectii si toti directorii Directiilor de Sanatate Publica din tara.

Klaus Iohannis a promulgat legea carantinarii si izolarii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, sambata, legea carantinarii si izolarii, anunta Administratia Prezidentiala. Dupa promulgare, legea intra in vigoare la treizile de la publicarea in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )