Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ludovic Orban: PNL nu va vota motiunea de cenzura

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: PNL nu va vota motiunea de cenzura

Proaspatul presedinte al PNL a declarat la postul Realitatea TV ca parlamentarii liberali nu vor vota la motiunea de cenzura, fiind insa prezenti in sala la dezbaterea motiunii de cenzura depusa de PSD. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: PNL nu va vota motiunea de cenzura. Nu vrem sa ne amestecam in rafuiala dintre cele doua clanuri din PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Parlament, ca partidul pe care-l conduce nu va vota motiunea de cenzura depusa impotriva guvernului, deoarece nu vrea sa se amestece in rafuiala dintre cele doua clanuri din PSD, clanul Dragnea si clanul Ponta-Grindeanu.

Cei 4 parlamentari PSD de Sibiu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Cei patru parlamentari PSD de Sibiu vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a decis vineri Biroul Judetean Permanent al organizatiei judetene. Biroul Judetean Permanent al Partidului Social Democrat Sibiu, compus din toti primarii si parlamentarii PSD Sibiu, intrunit vineri, a votat in unanimitate sustinerea motiunii de cenzura care va fi depusa luni impotriva Guvernului Sorin Grindeanu, se arata intr-un comunicat al PSD Sibiu.

Deputatul Octavian Goga:Daca PMP vota motiunea de cenzura, ramaneam in PMP fara nicio problema

Deputatul Octavian Goga, care a demisionat duminica din PMP si a anuntat ca va activa in grupul parlamentar PSD, a declarat pentru Agerpres ca va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, mentionand ca nu a primit nicio recompensa pentru a face acest lucru.

Parlamentarii PSD Dambovita vor vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

PSD Dambovita, condus de presedintele Comisiei de control al SRI, Adrian Tutuianu, a anuntat ca sustine deciziile luate de Comitetul Executiv National, iar parlamentarii membri ai filialei vor vota motiunea de cenzura, considerand-o singura solutie constitutionala in contextul retragerii sprijinului politic pentru guvernul condus de Sorin Grindeanu, potrivit News. ro.

Surse: Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu

Un singur parlamentar dintre cei 9 ai PSD Iasi va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, au declarat vineri pentru News. ro. surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este delicata, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor ieseni nu doresc caderea actualului Executiv.

Surse: Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu

Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu, au declarat vineri surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este delicata, intrucat majoritatea alesilor social-democratilor de Iasi nu doresc caderea Executivului.

Orban: PNL nu participa la motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii nu vor participa duminica la sedinta Birourilor permanente reunite si nici la sedinta Parlamentului in care va fi citita motiunea de cenzura.

Deputatul Matei Suciu va vota motiunea de cenzura impotriva colegului sau din Timis: Sorin Grindeanu calca in picioare optiunea romanilor

Deputatul PSD de Timis, Matei Suciu, se dezice de actiunile lui Sorin Grindeanu, pe care le considera ilegale, si anunta ca va vota, alaturi de toti colegii parlamentari din tara, motiunea de cenzura. Comunicatul lui Suciu vine dupa ceGrindeanu a fost sambata la Timisoara pentru a cere suportul colegilor sai de organizatie.

Presedintele PNL Ludovic Orban: Liberalilor li s-au facut oferte generoase de catre lideri ai PSD pentru a vota motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca cea mai mare parte a parlamentarilor liberali au fost abordati de lideri PSD, dar niciunul nu a cedat la niciun fel de presiune sau.

Ponta: Mai mult de 14 parlamentari PSD nu vor vota motiunea de cenzura. Liviu Dragnea a pierdut puterea

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat, duminica, la Parlament, ca mai mult de 14 parlamentari PSD nu vor vota motiunea de cenzura impotriva premierului Sorin Grindeanu, ceea ce ar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )