Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban raspunde la intrebarea momentului. Demisioneaza sau nu din fruntea Guvernului dupa tragedia de la Piatra Neamt?

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban raspunde la intrebarea momentului. Demisioneaza sau nu din fruntea Guvernului dupa tragedia de la Piatra Neamt?

Ludovic Orban nu demisioneaza dupa tragedia de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre medicul erou Catalin Denciu: Din ce stim noi, testul de tip RT PCR efectuat in Belgia este negativ Este intr-o stare stabila. Ne rugam sa se vindece! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti, ca din informatiile pe care le are Guvernul in acest moment testul de tip Real Time PCR efectuat in cazul medicului erou Catalin Denciu la Spitalul Militar Regina Astrid.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima .

Ludovic Orban, mesaj categoric pentru Ungaria. Ce a transmis premierul Romaniei

Joi, 19 noiembrie, premierul Romaniei Ludovic Orban a indemnat Ungaria si Polonia sa aprobe bugetul Uniunii Europene si fondul de relansare economica. Ludovic Orban, mesaj categoric pentru Ungaria Joi, Ludovic Orban a indemnat cele doua state membre UE sa renunte la blocarea procedurilor de adoptare a bugetului Uniunii Europene si a fondului de relansare economica.

Ludovic Orban, veste proasta pentru romani: Daca as spune ca suntem pregatiti, v-as minti

In cursul serii de ieri, Ludovic Orban a vorbit despre vaccinul anti-COVID-19. Acesta a dat lamuriri cu privire la perioada in care ar putea ajunge in Romania, cine il va putea face prioritar, dar si daca este obligatoriu sau nu. Cine va avea prioritate pentru vaccinare Invitat la RomaniaTV, Ludovic Orban a venit cu ultimele .

Presa internationala, despre Ludovic Orban: Premierul roman s-a distantat de omologul sau maghiar, Viktor Orban, dupa ce Ungaria si Polonia au blocat bugetul UE si planul european de relansare

Reactia premierului Ludovic Orban, in contextul blocarii de catre Ungaria si Polonia a planului european de relansare, face inconjurul presei internationale. Cele doua state din centrul Europei nu sunt de acord.

LUDOVIC ORBAN: Avem proiecte foarte serioase pentru judetul Giurgiu

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul va derula mai multe proiecte importante de infrastructura in judetul Giurgiu, printre care si refacerea podului de cale ferata de la Gradistea.

Ultima ora. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Cum vor functiona scolile de acum inainte

In aceasta perioada extrem de tensionata, multi parinti si copii au solicitat redeschiderea scolilor si reluarea orelor de curs la clasa. Aceasta dorinta a unora dintre parinti a fost impartasita partial de de cei cu putere decizionala. Ludovic Orban a anuntat ieri seara cum vor invata copiii in plina pandemie. Cat timp va mai functiona .

LUDOVIC ORBAN: Avem un memorandum privitor la structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul este pregatit cu un memorandum privind structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19.

LUDOVIC ORBAN: Crestem capacitatea de tratare, inclusiv prin includerea de noi spitale suport COVID

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca a luat masuri pentru cresterea capacitatii de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus, inclusiv prin includerea a noi spitale care vor deveni spitale de suport COVID, mentionand ca in aceasta saptamana va fi o crestere de cel putin 200 de paturi.

LUDOVIC ORBAN: intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare

Premierul Ludovic Orban a precizat astazi ca intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare, referindu-se astfel la declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a vorbit despre o vinovatie colectiva in ceea ce priveste tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )