Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ludovic Orban: Vom analiza, doar daca va fi cazul, posibilitatea unui imprumut la FMI

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Vom analiza, doar daca va fi cazul, posibilitatea unui imprumut la FMI

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Romania nu este inca in situatia de a avea nevoie de un acord . continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: Epidemiologii vorbesc de un risc de infectare cu coronavirus intre 40% si 70%, in doi ani Avem un plan in trei etape de tratare a pacientilor

Guvernul analizeaza toate scenariile posibile si incearca sa fie pregatit pentru orice situatie, a declarat duminica premierul Ludovic Orban, intrebat in ce masura este pregatita Romania pentru un scenariu precum cele prezentate de oficiali francezi si germani, care se asteapta la un numar foarte mare de oameni care vor fi afectati de pandemie. Ludovic Orban a mai spus ca la un anumit moment nu vom putea trata toti pacientii la spitale. Mai exact, s-ar putea ajunge in situatia in care sa fie tratate in spitale doar cazurile mai grave.

Ludovic Orban: Am ales sa ma izolez intr-o cladire oficiala doar pentru ca imi permite sa imi exercit integral prerogativele de premier (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va ramane in izolare timp de 14 zile, desi in cazul sau, rezultatul testului pentru coronavirus a fost negativ. Izolat la Vila Lac I, seful Guvernului a explicat ca a ale.

BREAKING NEWS Testul pentru coronavirus, negativ in cazul premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a fost testat pentru a se stabili daca a fost infectat cu coronavirus, rezul.

CORONAVIRUS |Ce spune Ludovic Orban despre posibilitatea amanarii alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca, in functie de evolutia situatiei legate de raspandirea noului coronavirus, se va lua o decizie in legatura cu posibilitate amanarii alegerilor.

Ludovic Orban: Starea de urgenta va fi de 30 de zile. Prelungirea acesteia, in functie de evolutia situatiei

Premierul Ludovic Orban a precizat ca perioada starii de urgenta va fi de 30 de zile, iar posibilitatea prelungirii depinde de evolutia epidemiei de coronavirus. De asemenea, seful Guvernului le cere romanilor sa evite formele de salut care presupun apropiere si atingere directa in urmatoarea perioada.

VIDEO Ludovic Orban, despre starea de urgenta: Cu siguranta nu vor fi tancuri pe strazi Exista posibilitatea de a plafona preturile la anumite produse absolut necesare

Prima sedinta de Guvern dupa investire va avea loc cel mai probabil miercuri si vor fi adoptate acte normative pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus si masuri de sustinere a domeniilor cele mai afectate de pandemie, precum transporturi, turism, publicitate, a declarat premierul Ludovic Orban, duminica seara, intr-o videoconferinta telefonica.

Ludovic Orban: Nu s-a pus problema inchiderii metroului. Doar se va incerca evitarea aglomerarii

Ludovic Orban a facut primele declararatii de presa de cand a pus pus din nou in fruntea Guvernului.

Ludovic Orban: Nu putem restrange dreputul romanilor de a reveni in tara, dar daca se intorc, vor intra in carantina sau izolare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat in conferinta de presa de duminica seara, ca se poate interzice dreptul romanilor din strainatate de a se intoarce acasa. insa toti cei care se intorc din zonele grav.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: La un moment dat, cazurile usoare vor fi tratate la domiciliu. La ATI se vor trata doar cazurile foarte grave (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, duminica seara, despre un plan in trei etape de extindere a capacitatii de spitalizare a pacientilor infectati cu noul coronavirus. in ce priveste capacitatea spitalelor,.

Ludovic Orban, despre masurile luate in cadrul starii de urgenta: Se poate limita cresterea preturilor la medicamente si la produsele foarte cautate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, duminica, intr-o conferinta de presa, ce masuri sunt avute in vedere prin instituirea starii de urgenta in Romania. Seful Guvernului a subliniat ca vor fi luate doar.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )