Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mai multe aplicatii on-line pentru automobil - BMW ConnectedDrive si MINI Connected integreaza Spotify in automobil

Auto Ro Auto Ro,
Mai multe aplicatii on-line pentru automobil - BMW ConnectedDrive si MINI Connected integreaza Spotify in automobil

Liderul mondial al serviciilor streaming de muzica, Spotify, este acum integrat in automobilele BMW si MINI, furnizand muzica perfecta pentru orice calatorie. Spotify iti aduce deja muzica potrivita pentru orice moment pe computer, telefonul mobil, tableta si sistemul de home entertainment. continuă pe Auto Ro

Facebook vrea mai multe aplicatii in telefonul nostru si lanseaza Groups

Facebook continua sa lanseze software separatpentru diferitele elemente din cadrul aplicatiei propriu-zise, cel mai nou dintre acestea fiind Groups. Acum ceva timp, Facebook a inceput sa diferentiezeunele elemente, creandu-le acestora propriile aplicatii pe Play Store. Cel mai cunoscut exemplu in acest sens este Facebook Messenger. Desi inainte era inclus in aplicatia Facebook, Messenger a fost separat complet, iar cei care voiau sa beneficieze de el in continuare au fost obligati sa il obtinade pe Play Store. Astfel, a venitacum randul [].

Printre cele mai multe facilitati si subventii pentru companii se regasesc in domeniul productiei

In domeniul productiei sunt oferite printre cele mai multe facilitati fiscale si subventii pentru companiile de pe plan local, insa si IT-ul, agricultura, industria energetica si cea de servicii prezinta avantaje semnificative din acest punct de vedere, potrivit Accace, companie de externalizare si consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est.

Alegeri prezidentiale 2014. ACL Mehedinti a depus mai multe plangeri la politie pentru turism electoral si mita electorala

ACL Orsova a depus pana la aceasta ora mai multe plangeri la Politia municipiului Orsova pentru turism electoral, dar si pentru suspiciuni de mita electorala in turul al doilea pentru alegerile prezidentiale 2014. De turism electoral este acuzat si primarul de la Voloiac.

16.300 de locuri de munca, disponibile miercuri. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

300 de locuri de munca sunt disponibile,miercuri, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad.

Bogdan Mazuru, ambasadorul Romaniei la Paris, anunta ca a cerut mai multe sectii de votare, dar nu s-a tinut cont de recomandarile sale

Ambasadorul Romaniei la Paris, Bogdan Mazuru, a anuntat si el ca a cerut mai multe sectii de votare, atat la primul tur al alegerilor prezidentiale, cat si la cel de-al doilea, insa nu s-a tinut cont de propunerile sale, fara sa i se dea explicatii. Mai multi ambasadori din tari in care numarul romanilor este mare au anuntat, in ultimele zile, ca au cerut cresterea numarului de sectii de votare pentru romanii din diaspora, insa propunerile lor au fost ingorate de MAE.

Klaus Iohannis despre viitorul presedinte PNL: Mai multe colege si colegi sunt calificati

Mai multe colege si colegi sunt calificati pentru a fi copresedinti PNL, a spus marti Klaus Iohannis intr-o conferinta de presa cand a fost intrebat pe cine sustine in locul sau la sefia PNL.

Membrii Pro Democratia acuza frauda la vot in mai multe comune din Sibiu: inainte sau dupa vot, alegatorii trec pe la primarul PSD

Membrii Pro Democratia au facut mai multe sesizari la Biroul Electoral Judetean, la presedintii comisiilor de vot sau la Politie, dupa ce spun ca au observat mai multe nereguli in procesul de vot in mai multe comune din judetul Sibiu.

Circulatie ingreunata pe mai multe artere rutiere din tara. Care sunt judetele cu vizibilitate redusa din cauza cetii

Autoritatile atentioneaza ca pe mai multe artere rutiere din tara se circula in conditii de ceata densa. Astfel, acestea sfatuiesc soferii sa adapteze viteza la conditiile meteo si sa nu se angajeze in depasiri riscante.

FOTO VIDEO Romanii au iesit in strada in mai multe orase ale tarii: O dorinta sincera, Romania libera!

Romanii din mai multe orase ale tarii sunt in acest moment in strada si ii indeamna pe romanii de pretutindeni sa iasa la vot. Adevarul va prezinta principalele momente de la protestele organizate in acest moment in tara.

Fermele de pasari, controlate de ANSVSA dupa o alerta de gripa aviara in mai multe tari europene

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) face controale la fermele de pasari, dupa ce a fost informata, de Comisia Europeana, de confirmarea mai multor focare de.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )