Libnet.ro
UNICEF

20:00

Malta si Cipru au cea mai mare crestere a numarului de turisti, dintre statele din zona euro

Adevărul Adevărul,
Malta si Cipru au cea mai mare crestere a numarului de turisti, dintre statele din zona euro

Un an foarte bun pentru sectorul turistic din Malta a dus industria turismului din aceasta tara la o pondere de 13% la formarea PIB-ului, comparativ cu 5% in Spania si 2% in Italia, in vreme ce ponderea turismului in PIB-ul global a crescut la peste 3% anul trecut. continuă pe Adevărul

Romania - cea mai mare scumpire procentuala a fortei de munca din UE

Firmele romanesti sunt tot mai presate de scumpirea fortei de munca: in trimestrul al doilea al anului 2017 costul orar al muncii a crescut cu 18,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, Romania fiind lider in Uniunea Europeana la majorarea procentuala a acestor costuri, conform datelor emise, vineri, de Biroul european de statistica Eurostat.

Cea mai mare surpriza din sport: Slovenia, campioana europeana la baschet!

Slovenia a reusit sa surprinda pe toata lumea, cucerind titlul european la baschet masculin. Nationala Sloveniei a castigat, in premiera, duminica la Istanbul, titlul european, dupa ce a.

Christoph Daum face dezvaluiri. Care a fost cea mai mare problema pe care a avut-o ca selectioner al Romaniei

Christoph Daum a parasit nationala Romaniei si intr-un interviu acordat pentru FRF TV a dezvaluit o parte dintre lucrurile de care s-au lovit in activitatea sa.

Militarul roman ucis in Afganistan a avut o tentativa de a renunta la armata. Era painea lui Dumnezeu. in el aveam cea mai mare incredere in misiuni

Moartea caporalului Madalin Stoica, rapus in Afganistan de o masina capcana, a adus multa tristete printre fostii camarazi de la unitatea din Buzau la care era incadrat. Militarul lucra ca sanitar la Batalionul de Informatii, de langa Comandamentul Diviziei Getica, insa plecase in misiune cu o unitate din Focsani. Dumnezeu a luat la el un om atat bun, caruia nu-i gaseai un cusur, spune un fost cadru militar, prieten al familiei napastuite.

Cine e si ce face toata ziua cea mai iN VARSTA persoana din lume (VIDEO)

Japoneza Nabi Tajima, avand varsta de 117 ani si 45 de zile, a fost recunoscuta luni cea mai varstnica femeie din lume, dupadecesul vineri al jamaicanei Violet Brown, tot in.

IEAS 2017, cea mai importanta expozitie tehnica din Romania

Intre 19 si 22 septembrie isi deschide portile cea de a XIII-a editie a expozitiei tehnice IEAS, la Palatul Parlamentului. International Electric Automation Show reprezinta cea mai importanta platforma de business si comunicare din domeniul energiei, echipamentelor electrice si automatizarilor.

Sportiva adolescenta Kovesi.Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Sportiva adolescenta Kovesi. Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

ANALIZA De ce nu e corect sa spunem ca Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei din toate timpurile

Simona Halep este varful de lance al tenisului romanesc in ultimii ani, dar totusi nu poate fi socotita cea mai buna tenismena a Romaniei din toate timpurile.

Romania, una din tarile cu cea mai scazuta rata a inflatiei din UE

Romania, alaturi de Irlanda, Cipru si Grecia, sunt tarile care au avut, in luna august, cele mai mici valori ale ratei inflatiei anuale, arata institutul european de statistica Eurostat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )