Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mama Luizei Melencu: Sa speram ca Iohannis se va implica. Aceste fete nu sunt omorate, sunt traficate!

Antena3 Antena3,
Mama Luizei Melencu: Sa speram ca Iohannis se va implica. Aceste fete nu sunt omorate, sunt traficate!

Familia Melencu a ajunsla Palatul Cotroceni pentru a afla raspunsuri la intrebarile pe care oamenii si le pun inca din luna aprilie. Mama si bunicul Luizei Melencuvor fi primiti de consilierul. continuă pe Antena3

Mama Luizei Melencu, la Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis confirma informatia

Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat-o pe mama Luizei Melencu la Cotroceni. Informatia de astazi dezvaluita de DIICOT rastalmaceste mai tare cazul Caracal. Ce spune presedintele despre al doilea violator? Mama Luizei Melencu a fost chemata la Cotroceni Klaus Iohannis a anuntat astazi, 27 noiembrie, dupa sedinta CSAT, ca i-a cerut unui consilier sa .

Ce vrea mama Luizei Melencu sa-i spuna lui Iohannis cand va merge la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca un consilier prezidential o va primi, vineri, la Palatul Cotroceni, pe mama Luizei Melencu, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie pe care Gheorghe Dinca a m?.

Mama Luizei Melencu, dezamagita dupa vizita la Palatul Cotroceni: As fi vrut o intalnire cu presedintele Iohannis. Nu are copii si nu ne intelege, de asta nu ne-a primit

Mama Luizei Melencu a facut declaratii dupa vizita de la Palatul Cotroceni, unde ea si bunicul adolescentei rapite la Caracal s-au intalnit cu un consilier al presedintelui Iohannis. Am spus ceea ce s-a int?.

Mama Luizei Melencu va fi primita vineri la Cotroceni

Mama Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie si pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, va fi primita vineri la Cotroceni, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

Mama Luizei Melencu, primita la Palatul Cotroceni de un consilier al sefului statului: Am cerut sa vorbim personal cu presedintele. A zis ca o sa fim ajutati

UPDATE:Mama Luizei Melencu a declarat, vineri, la plecarea de la Palatul Cotroceni ca i s-a promic ajutor si ca a fost afectata de discutia cu reprezentantul Administratiei Prezidentiale. Am fost.

Mama Luizei Melencu, declaratii explozive despre complicele lui Dinca: A fost fortat sa recunoasca!

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, tanara care a disparut fara urma in luna aprilie, de pe o strada din Caracal, a reactionat dupa ceDIICOT a anuntat ca a retinut un nou suspectcare ar fi.

Mama Luizei Melencu: Suntem persoane simple, as fi vrut personal sa vorbesc cu presedintele Iohannis

Georgeta Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie la Caracal si pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, a afirmat vineri ca si-ar fi dorit sa vorbeasca personal cu presedintele Klaus Iohannis, de la om la om, despre acest caz. Femeia a fost primita vineri, la Cotroceni, de un consilier prezidential.

Mama Luizei Melencu este nemultumita ca nu a discutat personal cu Klaus Iohannis

Georgeta Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie la Caracal, a afirmat vineri.

Mama Luizei Melencu dupa intalnirea de la Cotroceni: M-a afectat discutia

Mioara Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani disparuta in luna aprilie din Caracal, si presupusa victima a lui Gheorghe Dinca, a fost primita, vineri, la Cotroceni, de consilierul prezidential Andrei Muraru.

Mesajul mamei Luizei Melencu pentru presedinte! Ce i-a spus lui Klaus Iohannis, dupa ce a aflat ca nu va discuta personal cu ea

Mama Luizei Melencu a mers, vineri, la Palatul Cotroceni, pentru a-i transmite presedintelui Klaus Iohannis ca familia ei a fost umilita de autoritati si ca vrea sa afle adevarul despre disparitia fiicei sale. Monica Melencu a discutat la Cotroceni cu un consilier al sefului statului. Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Klaus Iohannis: Am fost umiliti! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )