Libnet.ro
UNICEF

23:30

Masca de protectie, obligatorie in spatiile deschise din municipiul Suceava

B1 B1,
Masca de protectie, obligatorie in spatiile deschise din municipiul Suceava

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Suceava a hotarat, vineri, ca de sambata, ora 8. 00, in municipiul Suceava este obligatorie purtarea mastii de protectie si in spatii deschise, ca urmare a cr. continuă pe B1

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise din municipiul Caracal. Noi restrictii, in cinci comune din judetul Olt

Incepand de joi, 15 octombrie, purtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise din Caracal, din cauza cresterii alarmante a numaului de noi infecatari cu COVID-19. Hotararea.

Masca de protectie devine obligatorie in toate spatiile deschise din Calarasi

Pentru limitarea raspindirii noului coronavirus, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a aprobat noi masuri De astazi, in toate localitatile din judetul Calarasi, masca de protectie este obligatorie pentru toate persoanelor cu varsta de peste 5 ani in spatiile deschise.

Coronavirus: Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise din Albania. Premier: Amenzile vor veni pe factura de la lumina

Tot mai multe taridinEuropafac din purtarea mastilor deprotectieo masuraobligatorie. Asta, in conditiile in care in unele state membre ale Uniunii Europene UE).

Masca de protectie obligatorie si in spatiile inchise si in cele deschise, in Valcea

Pe fondul cresterii alarmante a cazurilor de infectari cu SARS - CoV-2, raportate la mia de locuitori, in Valcea s-au decis o serie de masuri dure, in speranta reducerii efectelor pandemiei.

IN SPATIILE PUBLICE DESCHISE DIN MINICIPIUL GALATI CJSU a anulat obligativitatea purtarii mastii de protectie

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Galati a anulat obligativitatea purtarii permanente a mastii de protectie in toate spatiile deschise din municipiul resedinta, asa cum stabilise in urma cu trei zile, restrictia ramanand in vigoare doar in localitatile Cuca si Ivesti, unde incidenta cumulata a cazurilor din ultimele 14 zile depaseste 3 cazuri la 1. 000 de locuitori.

De miercuri masca devine obligatorie in spatiile publice Arges. Ce risca cei care nu o poarta

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotarat ca purtarea mastii de protectie devine obligatorie in toate spatiile publice din Arges. Amenzile penru cei care nu se conformeaza pot ajunge pana la 2. 500 de lei.

ARAFAT: in zonele in care incidenta depaseste 3 la mie, masca devine obligatorie in toate spatile deschise

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a anuntat ca purtarea mastii va deveni obligatorie in toate spatiile deschise in zonele in care incidenta infectarilor cu noul coronavirus depaseste 3 la mia de locuitori, conform Agerpres.

Raed Arafat, declaratii de ultima ora. Masca devine obligatorie in spatiile publice iar evenimentele private sunt interzise la nivel national

Raed Arafat a prezentat, marti seara, noile restrictii luate in contextul cresterii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. Masca de protectie devine obligatorie peste tot in spatiile publice, acolo unde incidenta depaseste 3 la mia de locuitori iar evenimentele private vor fi interzise pe plan national.

Alba Iulia intra in scenariul rosu: masca de protectie obligatorie, se inchid restaurantele, scolile vor functiona in sistem online

Municipiul Alba Iulia, oras in care incidenta a ajuns la 3,24, cu 243 de cazuri noi de infectie cu Covid-19 depistate de la 1 octombrie, din care 39 in ultimele 24 de ore, va intrade joi seara, de la ora.

Masca ramane obligatorie in spatiile inchise si in cele deschise aglomerate din judetul Galati

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a stabilit ca este obligatorie purtarea mastii de protectie in spatiile publice inchise, spatiile comerciale, mijloacele de transport in comun si la locul de munca si in spatiile publice deschise, cum sunt pietele, targurile, zonele de asteptare falezele, zonele in care se desfasoara serbari publice sau pelerinaje.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )