Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cu masca sau fara masca: cel mai important detaliu despre procesul de vot, lamurit de Orban

Playtech Playtech,
Cu masca sau fara masca: cel mai important detaliu despre procesul de vot, lamurit de Orban

Pe 27 septembrie, in Romania, vor avea loc alegerile locale. Acestea vor fi primele alegeri pe timp de pandemie si implica un proces logistic destul de complex, incepand cu efortul de. continuă pe Playtech

Cel mai mare parc de agrement din Romania e superb! E la doar 3 ore de mers cu masina de Bucuresti

Antreprenorii din peisajul turistic local concureaza, in ultimii ani, in a gasi locuri inedite si mai putin cunoscute in care sa dezvolte huburi turistice, departe de hiperaglomeratele statiuni de pe litoral, spre exemplu. Unul dintre aceste businessuri este ZagaZaga, un superb complex de lux, despre care va vom vorbi in acest articol. Cum arata cel .

Cel mai calduros an din istorie. Cate grade vor fi si in septembrie, in Romania

Dupa o perioada in care am avut parte de vreme la extreme, in Romania s-a asternut canicula. Urmatoarea perioada nu va fi cu mult diferita, ba chiar meteorologii atrag atentia ca 2020 ar putea fi cel mai calduros an din istoria tarii. 2020, an al extremelor meteorologice. Ar putea fi cel mai calduros din istorie .

Sondaj IMAS: PSD, cel mai mic scor din ultimele sapte luni. PNL conduce in intentiile de vot Ce scor are Alianta USR-PLUS

PSD inregistreaza cel mai mic procent in intentiile de vot din ultimele sapte luni, ajungand la 20,8%, potrivit datelor unui sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM, realizat in perioada 6 26 august. PNL ramane pe primul loc cu 33,6% din intentiile de vot la parlamentare.

Mai mult de jumatate dintre parinti ar vrea revenirea fizica a copiilor la scoala Care ar fi cel mai putin dorit scenariu - studiu al Ministerului Educatiei

Peste 55% dintre parinti ar vrea revenirea copiilor la cursurile fata in fata, iar cel de al treilea scenariu - cursuri exclusiv online - ar fi cel mai putin dorit, conform unui studiu anuntat luni de Ministerul Educatiei.

Vara va continua si in septembrie. 2020 ar putea sa fie cel mai calduros an din istorie - directorul ANM

Vara 2020 a fost una a recordurilor de temperaturi, iar anul acesta ar putea fi considerat cel mai calduros an din istoria masuratorilor meteorologice, a spus la Digi24 Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Cu cine se iubeste Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei: M-a luat valul! E cel mai nou cuplu din showbiz

Una dintre cele mai senzuale concurente ale emisiunii Puterea Dragostei, Ana Maria Lintaru, , si-a gasit, in sfarsit, sufletul pereche. Culmea, tanarul cu pricina, prezentat public deja, este fratele unei alte celebritati de la noi. Cu cine se iubeste Ana Maria de la Puterea Dragostei Frumoasa, blonda si naturala din cap pana-n picioare, Ana Maria .

Lumea secreta descoperita sub castel! Aici e, de fapt, cel mai mare buncar pentru Apocalipsa, dar lumea nu stie

Chateau de Breze, cel cu turnuri crenelate, sali de bal imense si un exterior in stil renacescentist, ar putea parea doar un alt castel opulent de pe Valea Loarei, din Franta. Lumea secreta descoperita sub castel! insa cei care coboara in subsolul sau, vor constata ca o mare parte a acestui palat medieval exista in .

Flick s-a casatorit! Domnul Rima a luat-o pe Denisa Hodisan de sotie in cel mai idilic loc

Momente emotionante, in cel mai idilic loc de pe Pamant! Flick s-a casatorit. Domnul Rima a luat-o pe Denisa Hodisan de sotie, iar imaginile de la eveniment sunt superbe. Domnul Rima a luat-o pe Denisa Hodisan de sotie Flick, Sebastian Filcea pe numele sau real, a renuntat la burlacie pentru o femeie superba. Denisa Hodisan .

Omagiu pentru un Rege: Tweetul care anunta moartea lui Chadwick Boseman este cel mai apreciat din istorie

Tweetul in care a fost anuntat decesul actorului Chadwick Boseman a fost apreciat de peste 6 milioane de ori in 24 de ore. Astfel devine cel mai apreciat mesaj din istoria platformei, precizarea venind chiar din partea Twitter, intr-o postare intitulata Omagiu pentru un Rege.

Jeff Bezos, amenintat cu moartea? Ce a aparut in fata conacului sau dupa ce a devenit cel mai bogat om din istorie

Jeff Bezos a devenit oficial cel mai bogat om din istorie, dupa ce averea sa a sarit de pragul de 200 de miliarde de dolari. Dar pentru seful de la Amazon, mai multi bani inseamna si mai multe probleme. Aproximativ 100 de persoane s-au strans in fata casei sale din Washington. Acestia au protestat fata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )