Libnet.ro
UNICEF

11:00

Medgidia: Tiganii au furat mai multe GRENADE din curtea unei fabrici (FOTO)

B1 B1,
Medgidia: Tiganii au furat mai multe GRENADE din curtea unei fabrici (FOTO)

Pentru a-si asigura traiul, mai multi cetateni de etnie roma din Medgidia au pus viata cetatenilor in pericol. Hotii au furat grenade de la fosta intreprindere Metalurgica de Utilaje Medgidia. continuă pe B1

Atac la metroul din Londra: Mai multe persoane au fost injunghiate

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, luni seara, in statia Parsons Green din Londra. Un individ inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane din.

Cutie de grenade, descoperita in curtea unei foste fabrici

Mai multe grenade au fost descoperite in incinta unei foste fabrici din Medgidia. Zona a fost securizata de politisti si jandarmi.

Oltchim, aproape de vanzare: Mai multe companii au achizitionat pachete de active la combinatul din Ramnicu Valcea

Problemele de la Oltchim Ramnicu Valcea, aproape sa ajunga la un final! Procedura de vanzare a combinatului petrochimic este aproape finalizata dupa ce mai multe companii au achizitionat sau.

Rimaru din trupa R.A.C.L.A, acuzat de hartuire sexuala de mai multe femei

Calin Ionescu, cunoscut drept Rimaru de la R. , este acuzat de mai multe femei de hartuire si agresiune, prin intermediul campaniei online Metoo, declansata in mediul online de.

Alerta meteo. Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata valabile in zece judete din zona Transilvaniei. Potrivit.

Doliu in muzica romaneasca. A murit in urma cu mai multe zile, dar apropiatii n-au dezvaluit asta

Doliu in muzica romaneasca. A murit in urma cu mai multe zile, dar apropiatii n-au dezvaluit asta Doliu in muzica romaneasca, dupa ce s-a stins din viata muzicologul Anca Florea.

Acest McLaren F1 impecabil ar putea deveni una dintre cele mai scumpe masini din istorie

McLaren F1 a fost, ani buni, cea mai rapida masina din lume, iar acum una dintre acestea este scoasa la licitatie. Cu toate ca recordul de viteza a fost depasit inca din 2005, McLaren F1 ramane, in continuare, una dintre cele mai rapide masini de serie create vreodata. Cu o caroserie de fibra de carbon [].

Cele mai periculoase aeroporturi din lume: doua dintre ele sunt in Europa si cel mai probabil ai fost acolo

Cele mai periculoase aeroporturi din lume sunt in acelasi timp locuri spectaculoase intre valurile marii sau in inaltimea muntilor. Iata care sunt si cum arata acestea.

Clasamentul ATP: Marius Copil, cea mai buna clasare din cariera - locul 74 in lume; Rafael Nadal, lider al ierarhiei

Marius Copil a urcat un loc in clasamentul ATP fata de saptamana trecuta, sportivul din Romania aflandu-se acum pe 74 in lume 703 puncte - cea mai buna clasare din cariera). Lider al ierarhiei se mentine Rafael Nadal 10. 465 puncte), spaniolul fiind urmat de Roger Federer 8. 505) si Andy Murray 5. La dublu, Horia Tecau se mentine pe locul 11.

Clasamentul WTA: Simona Halep, a doua saptamana pe locul 1; Mihaela Buzarnescu, la cea mai buna clasare din cariera (locul 89)

Simona Halep se afla pentru a doua saptamana pe prima pozitie in ierarhia WTA, cu 6175 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Garbine Muguruza si Karolina Pliskova. Mihaela Buzarnescu a inregistrat un salt de 16 pozitii, pana pe locul 89, cea mai buna clasare din cariera. In acest moment, Romania are cinci sportive in TOP 100 WTA.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )