Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mediastandard.ro: Cum a murit un copil bolnav de gripa din cauza sfaturilor date pe un grup anti-vaccin de pe Facebook

Hotnews Hotnews,
 Mediastandard.ro: Cum a murit un copil bolnav de gripa din cauza sfaturilor date pe un grup anti-vaccin de pe Facebook

Un copil din statul american California a murit, ca urmare a sfaturilor primite de mama sa pe un grup de pe Facebook anti-vaccin. Baiatul, in varsta de 4 ani, era bolnav de gripa iar mama acestuia a intrebat pe un grup de pe reteaua de socializare ce ar trebui sa faca. continuă pe Hotnews

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 25

Creste numarul mortilor de gripa. Numarul persoanelor care au decedat, pana in prezent, din cauza gripei a ajuns la 25, a anuntat, luni, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Cursuri suspendate din cauza gripei. 27 de unitati de invatamant din Capitala, inchise partial sau integral

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a anuntat ca 27 de unitati de invatamant din Capitala sunt inchise luni partial sau integral, din cauza numarului mare de cazuri de gripa.

inca doua persoane au murit din cauza gripei. Bilantul deceselor a ajuns la 25

Bilantul deceselor din cauza gripei a ajuns la 25, a anuntat luni Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

MAREA GRIPA DIN 1918: ISTORIA UNEI PANDEMII - Un documentar DE EXCEPTIE, cu interviuri EXCLUSIVE despre virusul care a UCIS aproape 100 de milioane de oameni, SAMBATA, de la ora 23.00, pe B1 TV

MAREA GRIPA DIN 1918: ISTORIA UNEI PANDEMII - B1 TVprezinta un documentar de exceptie, desprecea mai puternica pandemie din toate timpurile, un virus gripal care a ucis intre 50 si 100 de milioane.

MAREA GRIPA DIN 1918: ISTORIA UNEI PANDEMII - Un documentar DE EXCEPTIE, cu interviuri EXCLUSIVE despre virusul care a UCIS aproape 100 de milioane de oameni, SAMBATA, de la ora 21.00, pe B1 TV

MAREA GRIPA DIN 1918: ISTORIA UNEI PANDEMII - B1 TVprezinta un documentar de exceptie, desprecea mai puternica pandemie din toate timpurile, un virus gripal care a ucis intre 50 si 100 de milioane.

inca doi MORTI din cauza GRIPEI. Bilantul deceselor a ajuns la 31

Inca doua persoane, din Arges si Iasi, au murit din cauza gripei. Potrivit INSP,numarul total al deceselor a ajuns in prezent la 31. Este vorba despre un barbat in varsta de 68 de ani, din judetul A.

UPDATE Alte doua decese din cauza gripei, ridicand bilantul la 25

Doua femei in varsta de 66 si 64 de ani din Caras-Severin si Bistrita-Nasaud au murit din cauza gripei, ridicand bilantul victimelor la 25.

OPEC se asteapta la o cerere mai scazuta pentru titei, din cauza epidemiei cu noul coronavirus

Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) se asteapta pe plan global la o cerere mai scazuta pentru titei in 2020, din cauza epidemiei cu noul coronavirus, si a anuntat ca productia sa a scazut semnificativ in ianuarie, fiind implementat noul pact privind limitarea furnizarii, transmit DPA si Reuters.

Copilul care a intrat in coma din cauza anesteziei de la dentist. Anuntul medicilor

Din pacate micutul de patru ani care a intrat in coma in urma unei anestezii generale efectuata la dentist este in moarte cerebrala, el fiind tinut in viata doar de aparate, au precizat medicii Spitalului Grigore Alexandrescu pentru MEDIAFX. UPDATE: Copilul de 4 ani, paralizat dupa o anestezie la cabinetul stomatologic, a decedat. Micutul a .

Auto - F1: Marele Premiu al Chinei, amanat din cauza VIRUSULUI UCIGAS

Marele Premiu de Formula 1 al Chinei, programat pe 19 aprilie, a fost amanat din cauza coronavirulului, virusul care a ucis peste 1100 de persoane pana in prezent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )