Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump a revenit la Casa Alba

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump a revenit la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump a revenit la Casa Alba, dupa ce timp de trei zile a fost tratat de Covid-19 la Walter Reed Medical Center, si imediat ce a ajuns si-a scos masca sanitara pentru a poza inainte de a intra. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump, bolnav de Covid-19: Presedintele SUA ar putea iesi din spital luni (medic)

Starea de sanatate a presedintelui american Donald Trump, diagnosticat cu Covid-19, continua sa se amelioreze si ar putea iesi din spital de luni, a informat duminica echipa de medici care il ingrijeste pe liderul de la Casa Alba, transmite AFP.

Focar de coronavirus la Casa Alba. Reporterii acreditati au intrat in panica. Donald Trump: Ma simt grozav! (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a revenit la Casa Alba dupa trei zile de stat in spital, in urma infectarii cu coronavirus. Desi contagios si inca aflat sub tratament, el si-a dat jos masca de protectie s.

Donald Trump, tinta ironiilor dupa ce pare sa semneze o hartie goala intr-o fotografie postata de Casa Alba

Presedintele american Donald Trump este tinta ironiilor in social media, dupa ce Casa Alba a postat imagini cu el la spitalul Walter Reed, semnand ceea ce pare sa fie o hartie alba.

Donald Trump, tinta ironiilor dupa ce pare sa semneze o hartie goala intr-o fotografie postata de Casa Alba

Presedintele american Donald Trump este tinta ironiilor in social media, dupa ce Casa Alba a postat imagini cu el la spitalul Walter Reed, semnand ceea ce pare sa fie o hartie alba.

VIDEO Donald Trump, mesaj video din spital: Am venit aici, nu ma simteam asa de bine, acum ma simt mai bine. Mesaje contradictorii de la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump a publicat un mesaj video de 4 minute, sambata seara, in care spune ca se simte bine, sotia sa Melania se simte bine si urmatoarele zile vor reprezenta adevaratul test dupa ce a fost internat in spital cu Covid-19.

Cele mai bune glume cu Donald Trump. Top 18 bancuri cu presedintele american

Donald John Trump s-a nascut pe data de 14 iunie 1946. Este un miliardar american, vedeta de televiziune, politician si actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. El a fost a fost ales al 45-lea presedinte al Statelor Unite in alegerile din 8 noiembrie 2016. Este cel mai in varsta presedinte al Statelor Unite. Donald .

Starea de sanatate a lui Donald Trump, infectat cu SARS-CoV-2. Cum se simte presedintele internat in spital (VIDEO)

Medicii de la Spitalul Militar Walter Reed, acolo unde este internat presedintele SUA, infectat cu noul coronavirus. Starea de sanatatea a lui Donald Trump este una buna, presedintele nefiind conectat la aparatele.

Donald Trump s-a intors la Casa Alba. Si-a dat masca jos si a transmis un mesaj: Ca lider a trebuit sa risc. Nu lasati COVID-19 sa va domine vietile

Presedintele american Donald Trump a revenit luni noapte la Casa Alba dupa trei zile de spitalizare si tratament la spitalul militar Walter Reed. Trump si-a dat masca jos cand a ajuns la balconul resedintei sale de la Casa Alba si a salutat, dar a tinut sa transmita si un mesaj.

Presedintele SUA, Donald Trump, a iesit din spital si s-a intors la Casa Alba. Ce le-a transmis sustinatorilor si adversarilor

Presedintele american Donald Trump a parasit luni seara, la ora locala 18:38 marti, ora 1:38 dimineata, ora Romaniei), clinica Walter Reed Medical Center, unde a stat internat timp de 3 nopti dupa ce s-a infectat cu COVID-19.

Casa Alba: Donald Trump va fi spitalizat pentru cateva zile

Presedintele american Donald Trump, testat pozitiv cu coronavirus, va fi internat intr-un spital militar de la periferia Washingtonului pentru cateva zile, a anuntat vineri Casa Alba. Potrivit Casei Albe, Trump 74 de ani) va fi spitalizat in urmatoarele cateva zile ca masura de precautie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )