Libnet.ro
UNICEF

20:15

Medicul-erou de la Piatra Neamt ar putea fi detubat si operat saptamana viitoare

Adevărul Adevărul,
Medicul-erou de la Piatra Neamt ar putea fi detubat si operat saptamana viitoare

Starea medicului Ioan Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt la sfarsitul saptamanii trecute, este stationara, a anuntat duminica ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. continuă pe Adevărul

Bietul medic-erou de la Piatra Neamt. Ce a facut inainte de incendiul de la ATI. Mare respect!

Medicul-erou care a sarit in foc la spitalul de la Piatra Neamt, Ioan Catalin Denciu, nu mai avea timp sa ajunga pe acasa. in luna octombrie, acesta a petrecut aproape o saptamana la ATI. Bietul medic-erou de la Piatra Neamt. Ce a facut inainte de incendiul de la ATI Medicul care a sarit in foc .

Trupul regretatei actrite Draga Olteanu Matei, depus la cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamt. Pana cand i se va putea aduce un ultim omagiu

Joi seara, sicriul cu trupul neinsufletit al regretatei actrite Draga Olteanu Matei a fost depus pe scena cinematografului Dacia Mon Amour, fiind adus pe brate de militarii Garnizoanei Piatra-Neamt. Oamenii i.

Alti doi pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt au murit

Alti doi pacienti transferati de la Terapia Intensiva din Piatra Neamt la Iasi, in urma incendiului de la sectia ATI, au murit la Spitalul de la Letcani, a anuntat ministrul sanatatii Nelu Tataru. Bilantul tragediei de saptamana trecuta ajunge astfel la 14 victime.

Se deschide o noua sectie de Terapie intensiva la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt

O noua sectie de Terapie intensiva se va deschide la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt, la distanta de doua etaje fata de cea care a ars in urma cu o saptamana.

Sicriul cu trupul neinsufletit al actritei Draga Olteanu Matei, depus la Cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamt

Sicriul cu trupul neinsuifletit al indragitei actrite Draga Olteanu a fost depus la Cinematograful Dacia Mon Amour din Piatra Neamt, unde prietenii si cunoscutii vor putea merge sa prezinte un ultim omagiu.

Mircea Cotavariu, condus pe ultimul drum. Cunoscutul antrenor de lupte din Piatra Neamt, decedat in urma incendiului de la ATI

Mircea Cotavariu, Cunoscutul antrenor de lupte din Piatra Neamt, decedat in urma incendiului, condus astazi pe ultimul drum. Antrenorul se afla internat la sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt.

Ultima ora: cum se simte medicul-erou de la Piatra Neamt. Ministerul Sanatatii tocmai a facut anuntul

Ministerul Sanatatii a anuntat care este starea de sanatate a medicului erou Catalin Denicu, care a fost ranit grav in incendiul de la spitalul Piatra Neamt. Starea de sanatate a acestuia este stabila, insa medicul este intubat si urmeaza un tratament specific la spitalul militar din Bruxelles, Regina Astrid. Ultimele date despre starea de sanatate .

Sotia medicului ranit la Piatra Neamt va pleca in Belgia

Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt la sfarsitul saptamanii trecute este stationa.

Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt este stationara. Sotia va pleca in Belgia

Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt la sfarsitul saptamanii trecute este stationara, a anuntat duminica ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Doi pacienti transferati din Spitalul Piatra Neamt la Iasi au decedat

Inca doi bolnavi infectati cu Covid-19 aflati in sectia din Spitalul Piatra Neamt mistuita de flacar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )