Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mica Anglie si Ecouri, cele mai populare titluri din Festivalul de Film European de la Bucuresti VIDEO

Adevărul Adevărul,
Mica Anglie si Ecouri, cele mai populare titluri din Festivalul de Film European de la Bucuresti VIDEO

Lungmetrajul Mica Anglie / Mikra Agglia Grecia, 2013), de Pantelis Voulgaris, si scurtmetrajul Ecouri Republica Moldova, 2015), de Dumitru Grosei, au primit trofeele de popularitate la cea de-a 20-a editie a Festivalului Filmului European, care s-a desfasurat la Bucuresti in perioada 5-15 mai. continuă pe Adevărul

FOTO. Steagul Romaniei a ajuns pe unul dintre cele mai grele varfuri din lume

Trei alpinisti au reusit, duminica, sa duca steagul Romaniei pe unul dintre cele mai grele varfuri din lume, Ama Dablam din Himalaya.

Top 10: cele mai importante tranzactii din ultimul an. McDonalds, Ion Tiriac si Fondul Proprietatea sunt capetele de afis

Activitatea din piata de fuziuni si achizitii a urcat in ultimele 12 luni, in Romania fiind realizata luna trecuta si cea mai mare tranzactie din Europa Centrala si de Est. Fondul Proprietatea, omul de afaceri Ion Tiriac, McDonalds Romania si.

Cele mai periculoase remedii din popor

Unele leacuri, inofensive la prima vedere, ne pot face mai mult rau decat bine. De aceea, e bine sa stii care sunt cele mai periculoase remedii din popor.

Studiu: Agricultura romaneasca ar putea inregistra anul acesta cele mai bune rezultate din ultimul deceniu

Agricultura romaneasca ar putea inregistra anul acesta cele mai bune rezultate din ultimii zece ani, datorita vremii favorabile, cresterii investitiilor din agricultura, relansarii consumului, evolutii preturilor si dezvoltarii relatiilor de afaceri de la nivel regional.

Top 3 cele mai bune plaje din Antalya

Pozitionata la poalele Muntilor Taurus si scaldata de valurile spumoase ale Mediteranei, Antalya este cea mai interesanta si dezvoltata statiune turceasca pe care o aleg in fiecare an mii de turisti. Daca .

invatatoarea din Tandarei care detine una dintre cele mai ciudate colectii din Romania: a adunat mii de servetele din toate colturile lumii

Servetele din toate timpurile si din toate colturile lumii si-au gasit locul in colectia personala a invatatoarei Laurenta Natu din Tandarei, judetul Ialomita. Cele mai multe dintre exponatele fine sunt tinute la loc de cinste intr-o vitrina din sufragerie.

Editie de colectie Rl: Carol al II-lea: cele mai mari calitati si cele mai mari defecte

Desi a inceput sub auspiciile unei crize economice fara precedent, dublata de o criza politica de proportii, domnia Regelui Carol al II-lea avea sa duca la redresarea economica rapida a Romaniei. Anul 1938 avea sa fie cel mai bun an din punct de vedere economic din istoria de pana atunci a Romaniei.

Cele mai vandute modele de masini noi in Europa in primele 4 luni

Luna aprilie a fost una dintre cele mai bune din ultimii zece ani pentru piata auto europeana. In timp ce Germania, Franta si Marea Britanie au atins nivelul maxim de vanzari, este de asteptat ca Italia si Spania sa le urmeze. Spre deosebire de ultimul.

Dacia Duster, in Top 10 cele mai bune SUV-uri

SUV-urile sunt printre cele mai ravnite masini de pe piata. Ele reusesc sa satisfaca atat nevoile familistilor, cat si ale aventurierilor care stau in oras dar, din cand in c.

Dacia Duster pe locul 7 in Top 10 cele mai bune SUV-uri din 2016

Dacia Duster pe locul 7 in Top 10 cele mai bune SUV-uri din 2016 .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )