Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mihaela Buzarnescu, ELIMINATA de la Wimbledon de un fost lider mondial, desi romanca a condus cu 6-3, 4-1

B1 B1,
Mihaela Buzarnescu, ELIMINATA de la Wimbledon de un fost lider mondial, desi romanca a condus cu 6-3, 4-1

Mihaela Buzarnescu 28 WTA) nu a reusit sa provoace si ea o supriza la Wimbledon. Jucatoarea noastra a fost eliminata, vineri, in turul al treilea al competitiei londoneze de cehoaica Karolina Pliskova 7. continuă pe B1

Sorana Crstea a anuntat colaborarea cu Kim Clijsters, fost lider mondial si cstigatoare a patru turnee de Grand Slam

Sorana Cirstea a anuntat ca de saptamana trecuta este antrenata de fosta jucatoare de tenis Kim Clijsters, castigatoare a patru turnee de grand slam si fosta ocupanta a locului I WTA.

Mihaela Buzarnescu a pierdut incredibil un meci pe care l-a avut in mana si a fost eliminata de la Wimbledon

Mihaela Buzarnescu a fost la un pas de un nou rezultat istoric, dar a pierdut in turul al treilea al turneului de la Wimbledon.

Wimbledon: Mihaela Buzarnescu, eliminata n turul trei de Karolina Pliskova (6-3, 6-7(3), 1-6) / La doua puncte distanta de fericire

In doua randuri, Mihaela Buzarnescu s-a aflat la doar doua puncte distanta de o victorie mare una din cele mai importante din cariera) in fata puternicei Karolina Pliskova. Miki a aratat un tenis entuziasmant in primul set 6-3), a condus cu 4-1 in al doilea, insa crisparea teama de victorie) si-a facut aparitia, iar experimentata Karolina a speculat momentul si a intors in favoarea ei soarta partidei 7-6, 6-1, dupa o ora si 57 de minute). Buzarnescu paraseste turneul de la Wimbledon in turul al treilea, insa a aratat inca o data ca are tenisul necesar pentru a pune probleme jucatoarelor importante din circuitul WTA.

Wimbledon 2018. Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon

Wimbledon 2018. Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, la prima sa participare, in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, miercuri, dupa ce a dispus cu 6-0,.

MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. MIHAELA BUZARNESCU joaca azi la WIMBLEDON in partida cu KATIE SWAN, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER, d.

LIVE Mihaela Buzarnescu versus Karolina Pliskova in turul 3 la Wimbledon

Mihaela Buzarnescu si Karolina Pliskova se dueleaza pentru un loc in optimile de la Wimbledon, dupa ora 18:00, pe terenul numarul unu.

Mihaela Buzarnescu a avut-o in mana pe Karolina Pliskova si a pierdut meciul!

Mihaela Buzarnescu si Karolina Pliskova s-au duelat pentru un loc in optimile de la Wimbledon, dupa ora 18:00, pe terenul numarul unu. Buzarnescu a avut set si 4-1, scor de la care Pliskova a revenit si s-a impus intr-un decisiv dominat autoritar.

Mihaela Buzarnescu la un pas de optimi la Wimbledon

O singura victorie o desparte pe Mihaela Buzarnescu de prezenta intre primele 16 jucatoare de la Wimbledon.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al doilea la Wimbledon

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA si cap de serie numarul 29, s-a calificat in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Mihaela Buzarnescu a trecut de Arina Sabalenka din Belarus, locul.

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, in turul secund al probei feminine de dublu la Wimbledon

Perechea romana Irina Begu/ Mihaela Buzarnescu, cap de serie numarul 15, s-a calificat, joi, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2992 seconds )